ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2018 | 18:14

Προβληματισμός για το μέλλον μου.

Είμαι γυναίκα 34 ετών . Είμαι άνεργη και μένω στο πατρικό μου. Δουλειά δεν βρίσκω ενώ ψάχνω. Δεν είμαι του πανεπιστημίου αλλά έχω τη στοιχειώδη μόρφωση και τέλειωσα το λύκειο. Δεν μένω σε πόλη για να ψάξω περισσότερο εκεί και εδώ που μένω είναι πολύ δύσκολα τα πράματα και ούτε υπάρχουν γνωστοί. Είμαι μια γλυκιά κοπέλα και όχι τσαούσα σε χαρακτήρα και εμφάνιση για να βρω εύκολα δουλειά. Ο χαρακτήρας μου είναι σεμνός και φίλες δεν έχω. Από μικρή ήμουν μοναχική και δεν είχα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και ήμουν επιφυλακτική. Οικονομικά δεν μπορώ να ξ ανοιχτώ να πάω σε άλλο μέρος και να πω την αλήθεια είμαι άβγαλτη να πάω κάπου μόνη μου. Δεν σημαίνει πως είμαι μαμόθρεφτο αλλά ναι δεν μπόρεσα να παρω τη ζωή στα χέρια μου ακόμα, αφού εργάστηκα λίγο δυστυχώς στη ζωή μου και μετά ήμουν κόρη του σπιτιού. Η προϋπηρεσία που έχω είναι ελάχιστη. Έχω χρόνια δεσμό με κάποιον από μακρινό μέρος, καλό παιδί που αγαπιόμαστε αλλά άνεργος και αυτός και η σχέση μου δεν προχωρά λόγω οικονομικών. Το περισσότερο καιρό είναι χωρίς δουλειά και αν βρει είναι εποχιακά μόνο. Απογοητεύεται εύκολα και κλείνεται στον εαυτό του και τον καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να πάμε παρακάτω. Εξωτερικό δεν παίζει γιατί δεν συμφωνεί να πάμε στα κουτουρού και εκείνος επίσης δεν έχει στήριξη από το σπίτι του. Δεν έχει και τη καλύτερη αντιμετώπιση από τους δικούς του και έχει προβλήματα. Έχει κατάθλιψη και παίρνει αγωγή. Μέσα μου πονάω που είμαστε έτσι. Δεν θέλουμε να χωρίσουμε αλλά φοβάμαι πως αυτό θα συνεχιστεί και ότι είμαστε σε φαύλο κύκλο, εγκλωβισμένοι χωρίς να προχωράμε ενώ αγαπιόμαστε. Βλεπόμαστε κάποιο καιρό αλλά πιο πολύ είμαστε μακριά. Είμαστε μονογαμικοί και οι δύο και εννοείται πως δεν μπορώ να τον αφήσω, έχει κατάθλιψη βαριάς μορφής. Είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να γίνει καλά και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Η πορεία όμως της σχέσης με φοβίζει το που θα καταλήξει γιατί εκτός από την αγάπη χρειάζονται και χρήματα. Δεν θέλω να γνωρίσω κάποιον άλλον, αυτόν αγάπησα. Έχουμε περάσει και άλλες δυσκολίες στο παρελθόν και βγήκαμε νικητές. Αλλά αυτή η κατάσταση της στασιμότητας με αγχώνει για το μέλλον μας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ σου έβαλα δν ταυτίζομαι πάντως...Το προβλημα σου είναι ότι δν θέλεις να τον αφήσεις κ θα μείνεις σε μια σκατενια ζωή που μόνο πόνο θα σου φέρει η' γιατί σου συμβαίνουν όλα αυτά;Η ζωή προχώρα κ δν συγχωρει αλλα ούτε κ περιμένει. Ζήσε,δημιούργησε!βρες έναν άνθρωπο να πάτε μπροστά κ όπου σας βγάλει. Μν μένεις στον βάλτο των τύψεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon