ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2018 | 00:50

Ουφφ.....

Καλησπέρα σας! Εχω το προβλημα μου που ειναι το εξης ..ημουν απόλυτα ερωτευμενη με ενα παιδι ενα χρονο..περασαμε διαφορα μαζι αν και εκεινος με χωρισε λεγοντας μου οτι δεν θελει αλλο να ειμαστε μαζι γιατι θελει κατι μη μονιμο..Τέλος παντων , πονεσα εκλαψα και τωρα βρεθηκε στο δρομο μου ενας άνθρωπος που ειναι τουωεπιπεδου μου. Μορφωμενος αλλα με πολλα κομπλεξ και ανασφαλειες .η μαμα μου μου λεει Πώς ειμαι 29 και πλεον πρεπει να βρω εναν ανθρωπο να κανω οικογενεια αλλα Πώς φιλοι μου?με εναν που προβληματιζεται συνεχως με το παραμικρό?φοβαμαι Μηπως ομως τον αφησω και μεινω μονη μου...τι να κανω?? Να ειμαι όμως με καποιον που δεν μου αρεσει πολυ και δεν μου ταιριαζει?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ουάααααααααα!!!!!Φοβάμαι μη μείνω στο ράφι, όπως λέει η μανούλα μουοουου!!!!Να πάρω τον κομπλεξικό μαλακοπίτουρα ή θα μείνω στο ράφι, πέστε μουουουου!!Γιατί άλλοι άντρες δεν υπάρχουουουουν!! (Μετάφραση: που να ψάχνω πάλι....)
Scroll to top icon