ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2018 | 08:25

Εγώ πάλι.

Υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι που δεν γίνεται να μην πεταχτούν να πουν την εξυπνάδα τους. Υποθέτω πως αυτό είναι ώριμη συμπεριφορά, όχι σαν την δική μου που είναι εγκληματική. Εσείς σε τι είσαστε καλύτεροι από εμένα; Δεν είσαστε ικανοί να προσπεράσετε απλά μια εξομολόγηση,όχι δεν αντέχετε να μην πουλήσετε πνεύμα. Εγώ δεν έβρισα ούτε πρόσβαλα κανέναν σας. Παρακάλεσα για μια συμβουλή και μόνο ένας μπήκε στον κόπο να προτείνει κάτι. Μερικοί από εσάς είσαστε απαράδεκτοι και πολύ θα ήθελα να δω τις ηθικές σας ζωές, κάτι μου λέει πως θα είχε ενδιαφέρον κρίνοντας από τον τρόπο σας. Ο άλλος αναρωτιέται πως γίνεται να πληρώνει κάποιος 600 ευρώ για διακοπές χωρίς να έχει δει μπροστά του την γυναίκα. Χωρίς να κοστολογήσει την πραμάτεια δηλαδή. Ποιος είπαμε είναι χυδαίος; Καλά αφήστε, αυτοί είμαστε και αυτή είναι η εποχή μας και δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω. Αυτοί και αυτές είμαστε. Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που έπαθε στραπάτσο εξαιτίας μου, να διευκρινίσω όμως πως δεν του ζήτησα εγώ ούτε διακοπές ούτε να ξοδευτεί, δική του πρωτοβουλία ήταν. Και ποτέ δεν μου ζήτησε ξεκάθαρα αποκλειστικότητα ούτε με ρώτησε αν βγαίνω ή αν μιλάω με άλλους. Να μάθουνε και οι άντρες να μιλάνε αντρίκια μήπως καταφέρουμε και βγάλουμε άκρη. Δεν μου είπε κάτι ευθέως και ούτε μου είπε για τον εαυτό του ξεκάθαρα πως είναι μαζί μου και δεν κοιτάει αλλού ώστε να ξέρω τι μου γίνεται και να κάνω τα κουμάντα μου. Αυτός είναι ο άντρας αυτός πρέπει να το ξεκαθαρίσει όχι εγώ. Ας μου το έλεγε γιατί δεν το έκανε; Στον ύπνο μου θα έβλεπα τι σκέφτεται αυτός για εμάς; Και μια χαρά μπορώ να μπω στην θέση του, αν γινόταν αντίθετα και έπαιρνα εγώ ξώφαλτσο δικό του τέτοιο μήνυμα θα έκανα την χαζή όπως κι αν σας φαίνεται αυτό. Να μάθετε οι άντρες να ξεκαθαρίζετε τι θέλετε αλλιώς να μην ζητάτε τα ρέστα. Δηλαδή εσείς οι έξυπνοι που τα γράφετε αυτά όταν έχετε μια διαδικτυακή φίλη θέλετε να μου πείτε πως δεν μιλάτε με άλλη και δεν κοιτάτε άλλες γυναίκες; Σε ποιόν τα λέτε αυτά; Κι αν δεν το κάνετε είναι γιατί δεν σας κάθεται ας σας καθόταν και θα βλέπαμε. Είναι σίγουρα και μερικοί λίγοι που είναι σοβαροί και συγκεντρώνονται σε ένα άτομο, αν ο δικός μου ήταν τέτοιος λυπάμαι διπλά όχι για εκείνον αλλά για εμένα γιατί ότι και να λέμε όλοι αυτό ψάχνουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να είναι δικός μας και εγώ τα σκάτωσα. Άρα εγώ είμαι η χαμένη ίσως αυτός ο άνθρωπος να ήταν η ευκαιρία η δική μου και εγώ να μην ήμουν άξια να το αναγνωρίσω έστω κι αν δεν με διεκδίκησε έτσι ώστε να καταλάβω πως με θέλει αποκλειστικά. Όταν λες στην άλλη πως την θέλεις και την γουστάρεις αυτό δεν είναι κάτι σιγά τα αυγά αν θέλεις κάτι παραπάνω πέστο στα ίσα σαν άντρας. Το ξαναλέω αυτοί και αυτές είμαστε υπήρχαν εποχές που το να πεις στον άλλον πως τον θέλεις σήμαινε πολλά σήμερα δεν σημαίνει τίποτε. Έτσι τον καταντήσαμε τον κόσμο και την πληρώνουν εκείνοι που ακόμη έχουν φιλότιμο και καρδιά.Λυπάμαι πολύ για την κατάντια μας. Καλημέρα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πάλι, ως καραπουτανάκι, αλλάζεις το αφήγημά σου όπως σε βολεύει. Απαιτείς ντομπροσύνη από τον άντρα που δε τη δείχνεις εσύ και επειδή δε τη φωνάζει, νομίζεις ότι δικαιούσαι να μην είσαι εσύ πρώτη.Και το συναισθηματικό κλείσιμο της δευτερης εμετικής εξομολόγησής σου, δε σε κάνει να δείχνεις καλύτερη. Συνεχίζεις να δείχνεις η τρίτη λέξη.
καλημερα κ σε σενα...μερικες συμβουλεςΑ...σε τοσο μεγαλο κειμενο καλα θα ειναι να βαζεις παραγραφους,μου βγηκαν τα ματια.Β...ως συνηθως ισχυει το ξενος πονος ξενα δακρυα,για αυτο κ πολλοι οπως ειπες σε κοροιδεψαν γιατι δεν μπορουν να νιωσουν αυτο που ισως νοιωθεις εσυ.Γ...οσον αφορα το ολο θεμα,δεν εκανες κατι κακο,οσοι ειναι μεσα στο φβ αυτο κανουν μιιλουν με 2-3 μεχρι να κατασταλαξουν.πιθανον να εκανε κ αυτος το ιδιο,απλως δεν εκανε χοντραδα ωστε να το μαθεις.
Kατ' αρχάς, από τη στιγμή που εκθέτεις ένα πρόβλημά σου προς δημόσια συζήτηση, θα πρέπει να είσαι και προετοιμασμένη για όλων των ειδών τις απαντήσεις, είτε αυτές σου αρέσουν είτε όχι. Οι σχολιαστές εδώ καλούνται να γράψουν/πουν τη γνώμη τους (όποια κι αν είναι αυτή) και όχι να χαϊδέψουν τα αυτιά του κάθε εξομολογούμενου.Στο θέμα μας τώρα. Όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σου, εσύ τα έχεις καλά με τον εαυτό σου για το όλο συμβάν. Οπότε από εμάς τι περιμένεις; Την επιβεβαίωση; Σου έγραψαν στην προηγούμενη εξομολόγησή σου ότι δεν συμφωνούν και θεωρούν απαράδεκτη αυτή τη συμπεριφορά, πάντα κατά την δική τους, προσωπική άποψη, που είναι δικαίωμά τους. Κι επαναλαμβάνω, αφού εσύ θεωρείς ότι έχεις φερθεί σωστά, ποιο είναι το πρόβλημά σου; Συνέχισε να μιλάς με όσους σου έχουν απομείνει και όλα καλά.
Scroll to top icon