ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2018 | 01:36

Τι να κανω Παναγια μου;

Γεια σας! Θα μπω κατευθειαν στο ψητο..ηταν ενα παιδι ο οποιος με γουσταρε απο την αρχη της χρονιας (στην 3 λυκειου) αυτο το ειχε δειξει και το ειχα καταλαβει εγω και η κολλητη ..του ριξα ακυρο ..αυτος μετα απο αρκετο καιρο εκανε 3/4 φορες κατι με την κολλητη μου..απλα φασωμα τπτ παραπανω..παρολο που εκανε κατι μαζι της εξακολουθουσε να με θελει πλεον οχι απλα να τ αρεσω..τωρα που εχω τελειωσει την 3η λυκειου απο το καλοκαιρι μιλησαμε χτες και μου εξομολογηθηκε πως την κολλητη την ηθελε απλα για να περασει η ωρα και πως ποτε δεν την επαιρνε στα σοβαρα(πραγμα π φαινοταν γτ μ εκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κομπλιμεντα μπροστα στην κολλητη μ κιολας ..μ την εμπαινε πολυ τελος παντων) και μιλησαμε π λετε και μ ειπε πως με θελει τρελα και με το ζορυ αντεξε και αντεχει 1 χρονο + να τον απορριπτω..το προβλημα ειναι πως μαρεσει και μενα αλλα πως θα το φερω στην κολλητη μου; Ντρεπομαι λιγακι..εκεινη βεβαια μετα απο αυτον ειχε 2 σχεσεις και η μια κρατησε 8 μηνες και τωρα εχει εναν αλλον..για να μην ξεφευγω πως θα της το πω; ..σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο π αφιερωσατε!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εφοσον η φιλία σας της επιτρέπει να φασωνεται με κάποιον που γουστάρει τη φίλη της, τοτε σου επιτρέπεται να φασωνεσαι με κάποιον που φασωνε τη φίλη σου. Κατα τη γνώμη μου επανεξετάσε τι σημαίνει φιλία, και τί σημαίνει σύντροφος.
Την επόμενη φορά, να αφιερώσεις ΕΣΥ λίγο παραπάνω χρόνο για να γράφεις ολοκληρες λέξεις στις εξομολογήσεις σου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SMS εδώ, να γλυτώσεις χαρακτήρες (αν και αυτό μόνο τα ζαβά το κάνουν. Μου θέλετε και συζητήσεις με sms...)
Scroll to top icon