ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 10:16

Τι κάνεις;

Όταν οι υποτιθέμενες φίλες σου βγαίνουν ( και όχι για πρώτη φορά) χωρίς εσένα και όταν τις παίρνεις για άλλο λόγο σου λένε ότι το ξέχασαν . Και το εννοούν γτ της μιας είμαι κολλητή και τα κανει όλα μαζί μου. Και μου λένε άντε ετοιμάσου έλα ( μισή ώρα πριν φύγουν ). Ξέρω ότι με θέλουν απλά κάποιες φορές αδιαφορουν και βολεύονται με αυτό που έχουν την δεδομένη στιγμή πιο εύκολο και πιο ευκαιρο. Και ερωτω. Επειδή έγω είμαι σωστοτη ως φίλη τι κάνω ; τι κάνω ; Πραγματικά δεν ξέρω . Τι είμαι κάνα κονσερβοκουτι για να με ξεχάσουν; Βαρέθηκα βαρέθηκα να βάζω πάντα τους άλλους εκεί ψηλά και αυτοί να μου φερονται ως κάτι απλό και αδιάφορο. Γιατί;Γιατι όταν δίνεις τα πολλά να λαμβάνεις τα λίγα; Πραγματικά ένα τέτοιο μικρό ασήμαντο γεγονός είναι ικανό να σου αλλάξει το όνειρο της φιλίας που νόμιζες ότι έχεις . Αυτό. Τπτ άλλο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι απλό. Πες ότι σε ενοχλεί όταν ενώ δείχνουν να σε συμπαθούν σε έχουν ξεχασει πάνω από μία φορά. Οχι επιθετικά, με παιχνιδιάρικο ύφος και με ελαφρότητα. Αν ''τυύχει'' να σε ξεχασουν παλι, μάλλον δεν σε θεωρούν και τόσο φίλη τους.
Scroll to top icon