ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2018 | 01:32

Οι φίλοι μου ολοι

Όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου είναι στη διαδικασία δεύτερου παιδιού και εγώ σκέφτομαι τι κρίμα που δεν πήρα το μπλε σακάκι της βιτρίνας. 31 ετών. Ζωή μπερδεμένη. Ψέματα. Σε όλους. Ακόμα και στον ίδιο μου τον εαυτό. Κοροϊδεύω τους γονείς μου. Που τόσο πολύ με εμπιστεύτηκαν. Κοροϊδεύω τον σύντροφο μου που τόσο πολύ με αγάπησε. Πως κατάφερα να με χτίσω έτσι; Ούτε κατά διάνοια δεν είχα σκεφτεί την ενήλικη μου ζωή έτσι. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου. Έπαψα από καιρό να με θεωρώ cool. Ηλίθια είμαι και καθόλου περήφανη για τον ευατο μου. Σε λυπάμαι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν κατάλαβα γιατί κοροϊδεύεις τον σύντροφό σου. Αν κατάλαβα καλά, δε θέλεις παιδί. Αν λες στη σχέση σου ψέματα ότι θέλεις για να τον κρατήσεις, ναι τον κοροϊδεύεις αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται περί αυτού. Κατά τ'άλλα, οι άλλοι συγγενείς και φίλοι δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη σε αυτό.
Γκρίνια, αυτολύπηση, σύγκριση...Μας λες τι έχουν οι άλλοι. Εσύ ξέρεις τι θέλεις για τον εαυτό σου;Γιατι το να ζηλεύεις τους άλλους για όσα έχουν, δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα θέλεις στην πραγματικότητα.
ολα στην ζωη ειναι δικοπα μαχαιρια,το χουμε πει αυτο.μπορει κ οι φιλοι σου μεσα τους να λενε,αχχ τι τυχερη αυτη δεν εχει παιδια εχει την ανεση της να κανει οτι θελει....υποστηριξε τις επιλογες σου,ζησε με αυτες,δεν ειναι ολοι φτιαγμενοι για οικογενεια η για παιδια.ασε δε που εισαι ακομα σε ηλικια που μπορεις να κανεις τα παντα.δεν βλεπω τον λογο που αγχωνεσαι.
Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα. Κανένας δεν είναι τέλειος. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και κυρίως και τα λάθη που θα κάνει. Καλό θα ήταν να νιώθεις, καλά πρώτα με τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.Όποιες και αν είναι αυτές ακόμη και αν είναι πολύ σκληρές.
ολα αυτά επειδη δεν εχεις παιδι; Και όλοι οι αλλοι που έχουν είναι φωστήρες που όλα τα κάνουν σωστα; Για να κάνεις παιδί και να το μεγαλώσεις σωστά πρέπει να είναι ολοι οι πλανήτες ευθυγραμμισμένοι.. να έχεις λεφτά να συμφωνείτε με τον σύντροφο να έχετε σπίτι, να έχετε συμφωνήσει πως θα το μεγαλώσετε, να να να να... Το απλό να κάνω παιδί να γίνω μάνα να ολοκληρωθώ σαν γυναίκα δεν ισχυεί, πρέπει να είσαι ολοκληρωμένη από πριν για να μπορέσεις να διατήρησεις και την σχέση σου ε τον εαυτό σου και την σχέση σο με τον σύντροφο σου και να μεγαλώσεις και ένα παιδί που θα είναι δυνατο να κατακτήσει τον κόσμο..Τωρα αν τα έχεις βρει όλα αυτα, τα εχεις λυσει κλπ μιλα με τον συντροφο σου και δειτε τι μπορείτε να κάνετε επι του θεματος.. Αλλά και αν δεν θες να γινεις μανα δεν κοροιδευεις κανεναν, όπως και να εχει πήγαινε παρε το σακακι για τον εαυτο σου κανει καλο να μας καλομαθαινουμε
Scroll to top icon