ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2018 | 16:54

Αμα

Έχετε καποιο φίλο/φίλη που δεν βλέπετε συχνά λόγο χρόνου, αλλα νοιάζεστε για εκείνον και γνωρίζεται οτι έχει θεματα με κατάθλιψη η γενικα περνάει δύσκολα, στείλτε ενα μυνηματακι ετσι να δείτε αν χρειάζεται τιποτα. Καμια φορα εμεις με τέτοια θεματα ντρεπόμαστε συνεχεια να δηλώνουμε οτι δεν είμαστε καλα. Ειναι πολυ όμορφο να κοιτάνε και οι άλλοι για σένα καμια φορα. Νιώθω πολυ χαλια αυτή τη περίοδο αλλα κάθε φορα που μιλάω για αυτο νιώθω σαν να κλαίγομαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ναι έχω μια φίλη και τηλέφωνο την παίρνω όταν έχω χρόνο και μηνύματα και τίποτα δεν μου λέει ή μου απαντάει μετά από 100 επεισόδια.Όταν λέω όποτε έχω χρόνο δεν εννοώ ούτε καθημερινά,ούτε μια φορά το μήνα,νορμάλ πράγματα.Ενώ έχει πολύ πιο λάϊτ πρόγραμμα απο εμένα,όποτε απαντάει δεν έχει να μου πει πως όντως είχε φορτωμένο πρόγραμμα,απλά βαριέται που ζει,αυτό μου λέει.Πραγματικά ανησυχώ γιατί βλέπω ότι έχει βαλτώσει,αλλά και αυτή δεν με βοηθάει να την βοηθήσω κι εγώ να βγεί από το τέλμα,ενώ το θέλω,δεν δίνει ένα σημάδι.Από τη μια αυτό που περιγράφεις εξ/νε-η να το καταλάβω,αλλά για σκέψου και την άλλη πλευρά που νομίζει ότι απλά βαρέθηκες και αδιαφορείς.Δώστε κι εσείς ένα σημάδι να βοηθήσουμε και οι υπόλοιποι.Δεν είμαστε όλοι για τον κώλο μας,κάποιοι σας νοιαζόμαστε στα αλήθεια.Κάποιοι δεν ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι.Για σκέψου το λίγο.
Scroll to top icon