ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2018 | 07:41

Πφφ

Η κοπέλα μου, από την πρώτη μέρα σχέσεις μου χτυπάει συνέχεια ότι "όσο κρατήσει η σχέσεις μας" και "όσο κρατήσει" . Με εκνευρίζει που το χτυπάει, της το λέω ότι δεν μαρεσει αλλά μου λέει ότι είναι αρχή ακόμα και γνωριζόμαστε. Ενώ δείχνει ενδιαφέρον και να με κυνηγάει από την άλλη πετάει αυτό και ξενερωνω. Σκέφτομαι ότι μήπως με έχει μέχρι να βρει κάποιον άλλον εφόσον σκέφτεται από τώρα το ενδεχόμενο να μην κρατήσουμε..?
6
 
 
 
 
σχόλια
Απλά φοβάται ότι δεν θα κρατήσει.Δεν έχει άλλον,απλά οι γυναίκες έχουμε μάθει να βλέπουμε μακριά.Σκέφτεται ότι θα την βαρεθείς αργότερα και θα την αφήσεις.Για κάποιον λόγο δεν την πείθεις,πρέπει να γίνεις πιο εκδηλωτικός,είναι ανασφαλής.
Το εχω κανει κ η ιδια μου μικροτερη αλλα ακριβως για τον αναποδο λογο.Επειδη ηθελα να κρατησει κ φοβομουν μη δε κρατησει.ετσι ζητουσα συνεχη επιβεβαιωση!Οχι μεχρι να βρω τον επομενο.Κακη συμπεριφορα αλλα συμβαινει.Σκεψου το κ ετσι.
Scroll to top icon