ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2018 | 11:49

"...δεν ζούμε, απλά υπάρχουμε"

Δεν χαίρομαι τίποτα στη ζωή μου. Δεν έχω φίλες, ούτε φίλους. Δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν χωρίς άσκοπες γκρίνιες. Όλοι με θυμούνται μονο όταν θέλουν κάτι και μονο όταν έχουν προβλήματα, επειδή ξέρω να ακούω και δίνω καλές συμβουλές. Δεν έχω δουλειά. Δεν έχω ισορροπημένη σχέση με το φαγητό. Το φαγητό έχει καταντήσει να είναι το αποκούμπι μου, επειδή δεν χαίρομαι τίποτα στη ζωή μου, μονο αυτο που δίνει την ψευδαίσθηση της χαράς. Δεν έχω σχέση και νιώθω πολύ μόνη. Βλέπω τις περισσότερες 25αρες έξω χαρούμενες, αγκαλιά με τους δικούς τους και προσπαθώ να θυμηθώ ποτέ ήταν η τελευταία φορά που χαμογελούσα κι εγώ στην αγκαλιά κάποιου πολλά χρόνια πίσω. Θυμάμαι στο "Είσαι το ταίρι μου" μια φράση που είχε πει απεγνωσμένα και πολύ αληθινά ο Παναγιώτης. "Ανέττα, δεν ζούμε, απλά υπάρχουμε". Τότε δεν είχα δώσει και πολύ σημασία σε αυτή τη φράση. Μέχρι που αυτή η φράση, έγινε όλη μου η ζωή.
3
 
 
 
 
σχόλια
"Βλέπω τις περισσότερες 25αρες έξω χαρούμενες, αγκαλιά με τους δικούς τους"Διόρθωση (που κάνει όλη την διαφορά):Bλέπεις τις 25άρες που είναι χαρούμενες, κι αγκαλιά με τους δικούς τους, έξω. :)
Σε νιώθω απόλυτα.. έχω Χρόνια να κάνω σχέση Και όλη την ώρα τρέχω και δίνω και όλη την ώρα οι άλλοι παίρνουν και με αφήνουν.. τι πήγε στραβά? Κουραστικά να αποδέχομαι τα συναισθηματικά κενά των ανθρώπων με άδειασαν και μένα.. μακάρι να υπάρξει ένας άνθρωπος εκεί έξω και να δει αυτό που πραγματικά είσαι. Στο εύχομαι
μπορω να σου φερω αλλες χιλιες φρασεις που λενε τα αντιθετα.σημασια εχει εσυ ποιαν θες να κανεις μοτο για την ζωη σου,και απ οτι φαινεται διαλεξες την απαισιοδοξη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon