ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2018 | 00:18

Η φιλη μου με μειώνει συνέχεια!

Όπως έγραψα και στον τίτλο έχω μια φίλη που ότι και να κάνω ή ότι και να πω με μειώνει και με βγάζει άχρηστη. Έχει δώσει πανελληνιες αλλά δεν περασε κάπου και εγώ έδωσα δεύτερη φορά (είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερη) και πέρασα φέτος...έτσι λοιπόν ηρθε η εξεταστική και πέρασα τα μαθήματα και όταν της το ανακοίνωσα με ρώτησε αν έκατσα στους καθηγητές. Όπως όταν μιλάμε για ρούχα μου λέει τι βλακειες ψώνιζω και σήμερα αγόρασε ίδια με τα δικά μου. Δεν με αφορά αν είναι κομπλεξ ή ζηλεια. Από την μία δεν μπορώ να την αποφύγω γιατί είμαστε μεγάλη παρέα από την άλλη όμως δεν ξέρω πως να την αντιμετώπισω ειδικά μπροστά σε άλλους που με μειώνει και δεν λέω τίποτα απλά κοκκινίζω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Είχα κι εγώ μια τέτοια φίλη. Κατάλαβα ότι όλα αυτά ήταν ζήλια .Αρχικά σταμάτησα να της λέω για τις επιτυχίες μου και για τις ευτυχισμένες στιγμές μου.Έπειτα σιγά σιγά απομακρύνθηκα.Τώρα την βλέπω μια στο τόσο και δεν έχει καμία δύναμη πάνω μου πια.
Σε θεωρεί μαλθακή, οπότε και εύκολο "θύμα" για να εκτονώνει τα νεύρα της.Θέλεις να παραμείνεις θύμα; Κάτσε να τα ανέχεσαι τότε. Δυο σταράτες κουβέντες τύπου "μαζέψου, μη σε μαζεύουν" με το ανάλογο ευθύ βλέμμα και όσο το δυνατόν λιγότερη συναναστροφή, πιθανόν να βελτιώσουν την κατάσταση. Από την άλλη, δε γνωρίζω κατά πόσο σε ενδιαφέρει να παραμείνεις σε αυτή την παρέα, αλλά έχε το νου σου ότι μπορεί να στραφεί εναντίον σου σπέρνοντας διχόνοια ανάμεσα σας με πισώπλατες κουβέντες. Βλέπεις, αυτά τα τυπάκια είναι φουλ θρασύδειλα.
Αν σε ξαναπροσβαλλει ανταπεδωσε και πες της στα ισια οτι εχει σκατοσυμπεριφορα.Ωραιοτατα μπορεις να την ξεκοψεις, δεν εισαι αναγκασμενη να ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες.
Scroll to top icon