ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2018 | 13:26

Ακριβό φουλάρι.

Οι άντρες θα κράξουν και θα πούνε τα χαζά τους αλλά ίσως κάποια γυναίκα μου δώσει μια καλή συμβουλή.Είμαι 37 χρονών και έχω σχέση με έναν άντρα που γνώρισα στο διαδίκτυο. Είμαστε μαζί εδώ και έξι μήνες. Τελευταία φορά που με επισκέφτηκε έμεινε σπίτι μου μια εβδομάδα. Το λέω γιατί έχω μικρό σπίτι και κρεμάω τα φουλάρια μου σε κρεμάστρες εκτός ντουλάπας και τα έβλεπε. Λοιπόν μου είχε πει πως μου έστειλε δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Το δώρο ήρθε νωρίς, και είναι ένα φουλάρι. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια, αλλά τα έχω όλα σε δυο χρώματα. Το φουλάρι που μου έστειλε ο δικός μου είναι πάρα πολύ όμορφο και ακριβό, αλλά δεν είναι καθόλου τα χρώματά μου. Δεν πρόκειται να το φορέσω, και τώρα αναρωτιέμαι τι να κάνω. Να του το πω; Το κουτί έχει διεύθυνση ένα κατάστημα στην πόλη που ζει στο εξωτερικό. Θα μπορούσα να του το στείλω για να το αλλάξει. Θα είναι γαϊδουριά αν το κάνω; Κοίταξα στο διαδίκτυο το φουλάρι κοστίζει το λιγότερο 100 ευρώ θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένα τόσα χρήματα. Εγώ θα πάω τον άλλο μήνα αλλά δεν ξέρω πως είναι εκεί πόσο περιθώριο έχεις να αλλάξεις κάτι που αγόρασες. Αλλιώς μπορούμε να πάμε μαζί να το αλλάξουμε δεν ξέρω και τη γλώσσα. Και αυτός, τόσες ημέρες έβλεπε τα χρώματα στα φουλάρια, δεν σας φαίνεται περίεργο που δεν τα συγκράτησε; Θέλω οπωσδήποτε να το αλλάξω το δώρο, ακούω απόψεις.
4
 
 
 
 
σχόλια
1. Δεν απορω που βρηκες αντρα απο το διαδικτυο (και απο εκει ειναι αξιοπεριεργο πως το καταφερες)2. Εισαι το λιγοτερο βαρεμενη 3. Μη κανεις τον κοπο και πας καν, δωσε μας κιολας ενα mail του να του στειλουμε την εξομολογηση σου να δει σε τι κουμασι επεσε.
Η κίνηση είναι καταπληκτική κι ως τέτοια πρέπει να τιμηθεί. Με το να το αλλάξεις κάπως χαλάει το πράγμα.Το φουλάρι δεν φοριέται απαραιτήτως στον λαιμό. Αν είναι τα κλασικά καρέ τύπου Hermes μπορεί να τυλιχθεί και να περαστεί στο λουρί της τσάντας σου (σικ από τα 60ς) ή γύρω από τη μέση σαν ζώνη σε ένα καλής ποιότητας jean. Επίσης μπορείς να το φορέσεις μαζί με κάποιο πουλόβερ ζιβάγκο που είναι ΟΝΤΩΣ στην παλέτα αποχρώσεων που σου πηγαίνει στο πρόσωπο ώστε να "μικραίνει" το εφέ που κάνει. Ή να το κάνεις κορδέλα για τα μαλλιά (ως πιάσιμο αλογοουράς ή σαν μαντήλι "κορδέλα" από αυτί σ'αυτί και δέσιμο στον αυχένα)Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει φαντασία. :)
Scroll to top icon