ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 12:59

Τι θεωρειται επιτυχημενη σχεση

Οι περισσοτερες σχεσεις στην πραγματικοτητα καποια στιγμη τελειωνουν. Τι ειναι αυτο που ομως την κανει πετυχημενη; Ενας γαμος ας πουμε η μια σχεση που εχει κρατησει μεχρι το ενα μελος της να φυγει απο τη ζωη αρα δεν υπηρχε χωρισμος, ειναι επιτυχια; Κατα την προσωπικη μου αποψη οχι παντα. Τις περισσοτερες φορες οταν τελειωνει μια σχεση βλπεπουμε αφορισμους, κακολογιες και αναθεματισματα προς το αλλο προσωπο. Οποτε τι οριζουμε ως πετυχημενη σχεση; Ολα ειναι ματαια, επειδη καποια στιγμη τελειωνουν; Αφορμη των ερωτησεων μου ειναι η προσφατη ληξη μιας σχετικα συντομης (δηλαδη οχι μακροχρονιας σχεσης, βλεπε χρονων σχεσης) σχεσης που για αυτον τον ανθρωπο μιλαω με καλα λογια και θαυμασμο και αν στεναχωρηθηκα αρχικα, ομως δεν τον κακολογησα ,αρκετα απο το τελος της μπορω να αναγνωρισω οτι με εκανε καλυτερο ανθρωπο σε καποια θεματα και εδειξε σεβασμο προς το προσωπο μου, τουλαχιστον οσο μπορω να γνωριζω. Ε λοιπον σε οσους φιλους -γνωστους μου αναφερθηκα σε αυτο το κομματι με κοιτουσαν με απορροια - οχι ολοι αλλα αρκετοι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Και ποιο το νοημα να βαλουμε μια ταμπελα σε μια σχεση "επιτυχιμενη/αποτυχιμενη" και ειδικα εκ των υστερων. Απο τη μια πλευρα καθε σχεση που τελειωσε ειναι αποτυχιμενη. Απο την αλλη κατι μας διδαξε. Αρα σημασια δεν εχει πως θα την χαρακτηρισουμε εκ των υστερων αλλα να αντλουμε θετικα συναισθηματα και να εξελισομαστε κατα την διαρκεια της. Το ταξιδι ειναι δηλαδη αυτο που εχει σημασια και οχι τοσο ο προορισμος.
Απαντώ στο ερώτημα του τίτλου, γιατί μετά επεκτείνεσαι.Πετυχημένη σχέση είναι η ζωντανή σχέση. Αυτή που δίνει χαρά στους ανθρώπους. Προφανώς αυτό θέλει δουλειά και κόπο. Το λέω αυτό γιατί ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως το δύσκολο είναι μέχρι να βρεις το ταίρι σου και μετά η σχέση μπαίνει στον αυτόματο πιλότο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon