ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 13:28

Εξομολογούμαι ότι

μόλις έφαγα ένα πιάτο μακαρόνια με κέτσαπ. Ένα μπούτι κοτόπουλο.Μισό κουτί σοκολατένια μπισκότα πτι-μπερ.Και ήπια ένα ποτήρι κοκα-κόλα.Μολαταύτα πεινάω ακόμα.Ούτε παχαίνω. Είμαι ένας κούκλος.Ζηλέψτεε!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα σας πω το εξης: ενα μηνα τωρα αποφασισα να αλλαξω τη διατροφη μου με σκοπο να χασω βαρος. Πηγα σε ειδικο ο οποιος μου εβγαλε τη διατροφη. Ενα μηνα και ομως ηταν αρκετος για να δω την πρωτη μικρη αλλαγη επανω μου. Τηρησα και φυσικα θα συνεχισω να τηρω το προγραμμα μου κατα γραμμα! ΚΑΜΙΑ παρασπονδια και πολυυυ νερο! Το πιο ΣΠΟΥΔΑΙΟ ομως ειναι πως ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ! Τρωω τελειως διαφορετικα! Ετρωγα εντελως λαθος! Εχω ενεργεια περισσοτερη! Η ζαχαρη δεν εχει θεση στη ζωη μου πλεον! Ολοι εσεις που λετε οτι τρωτε τρωτε και δεν παιρνετε κιλα, δεν ξερω κατα ποσο θα μπορειτε να το κανετε! Επομενως μια μερα που θα γυρισετε?? Στη σωστη διατροφη! Καλη μου συνεχεια και φυσικα πολυ γυμναστικη!
Εγώ προσωπικά ζηλεύω λιγουλάκι όμως!Από τη μια είναι καλό να τρως και να μην παχαινεις ,από την άλλη δεν είναι τόσο καλό Γιατί αφού δεν παχαινεις μπορει να σου δημιουργηθεί πχ χοληστερίνη ή τριγλυκεριδια και να μην το καταλάβεις!Ωραία τα μακαρόνια αλλά με κέτσαπ?Δεν μπορούσες να φτιάξεις μια σαλτσουλα σπιτική.Και εύκολη και νόστιμη! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο κρεμμυδάκι,σάλτσα ντομάτας,μυρωδικά και νεράκι τόσο απλά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon