ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 21:09

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

Δε πιστεύω στις γυναικειες παρεες! Νομίζω οτι παντα τίθεται θεμα σύγκρισης και αμα κάτι δε το φτανουν το μειώνουν. Εχω φαει με το κουταλι απειρες τετοιες συμπεριφορες λογω επαγγέλματος (εκπαιδευτικος) εσυ ειχες λεφτα κ εκανες σεμιναρια γλώσσες μαστερ... Εισαι τυχερη εδω εισαι τυχερη εκει... Κ απο ατομα του ίδιου κλαδου αυτα τα σχολια! Πλεον εχω αλλαξει. Δεν λεω τπτ. Δεν εμπιστεύομαι. Ο καθενας ας κοιταξει τον εαυτο του και ας κανει το καλύτερο για τον εαυτο του. Δε μπορω να πέφτει υο αρνητικό ματι του αλλου πανω μου. Τετοια σχόλια με αποθαρρύνουν και μ δημιουργούν σκέψεις του στυλ παντα μα παντα ο αλλος κατι καλο σου θα το μειωσει. Συγνώμη οτι λεφτα κ αν εδωσε καποιος για να σπουδασει δεν αξιζει να του το λες ετσι. Λες ενα α μπραβο. Η δε λες τπτ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Mην βγάζεις συμπεράσματα για τις γυναικείες παρέες από ένα επάγγελμα που κατά βάσιν γυναικοκρατείται και στο οποίο ταυτόχρονα τα διαπιστευτήρια έχουν να κάνουν με τις προοπτικές εξέλιξης/θέσης: σάμπως και στις αντρικές παρέες δεν συμβαίνει αυτό το δεύτερο;Για τα υπόλοιπα να επισημάνω ότι πολλοί άνθρωποι είναι ανασφαλείς με τον ίδιο τους τον εαυτό.
Scroll to top icon