ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2018 | 23:43

Πως θα τα καταφέρω να γίνω κάκια

Αχχχχχ. Στην δουλειά μου έχω αρκετούς φίλους, άλλα μέσα σε αυτούς υπάρχει μια που με υποβιβάζει συνέχεια, άλλα δεν είναι μονό αυτό, με όλα αυτά που λέει για έμενα παρασύρει και τους υπόλοιπους και δεν ξέρω τι να κάνω Έφτασα μέχρι εδώ να γράφω για να πάρω μια συμβουλή από ξένους. Δεν αντέχω άλλο, άλλα φοβάμαι αν απομακρυνθώ από διπλά της μπορεί να την χάσω από φίλη μου και δεν το θέλω αυτό, απλός θέλω να σταματήσει να με μειώνει ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ !!!!Δεν αντέχω άλλο σας παρακαλώ κάποιος αν έχει κάποια λύση χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθώ από διπλά της γιατί δεν θέλω να την χάσω από διπλά μου. Απλός θέλω να σταματήσει να μου μιλάει με αυτό τον τρόπο γιατί όχι τίποτα άλλο δηλαδή άλλα παρασύρει και την υπόλοιπη παρέα να πιστεύει το ίδιο?Σας παρακαλώ βοηθήστε με !!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Σηκωσε αναστημα και υπερασπισου τον εαυτο σου. Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος-η οτι θα την εχεις φιλη ετσι και αλλιως γιατι αυτο ειναι μια αποφαση δυο ατομων. Αλλα αυτο ειναι το θεμα να μην φοβασαι οτι θα την χασεις. Εχουν καταλαβει οτι εχεις ανασφαλειες και θες να εισαι αρεστη και το εκμεταλευονται. Μπορει να μην χασεις την "φιλη" σου αμα δεν μιλας αλλα θα χασεις σιγουρα τον εαυτο σου. Και πιστεψε με τον χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο.
Ξεχώρισε τα επαγγελματικά σου από τα φιλικά σου. Φίλοι είστε από την ώρα που σχολάτε και μετά. Κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, είστε συνάδελφοι, με ότι αυτό συνεπάγεται σε δικαιώματα και υποχρεώσεις.Επίσης, επειδή λέτε 5 κουβέντες παραπάνω κατά τον ελεύθερο χρόνο που έχετε στη δουλειά, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είστε και φίλοι. Καλ(κ)ή ώρα όπως η στρίντζω που περιγράφεις παραπάνω. Ειδικά στον επαγγελματικό χώρο, να είσαι όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτική και προσεκτική σε αυτά που λες και κάνεις.
Πριν από ο,τιδήποτε, τσέκαρε αν οι φίλοι σου είναι όντως φίλοι σου.Θεωρείς φίλη ένα άτομο που σε μειώνει και μιλάει άσχημα για σένα. Wtf?Η υπόλοιπη παρέα, παρότι σε γνωρίζουν (υποτίθεται), παρασύρονται από τις κακίες της εν λόγω φίλης... Wtf?
Scroll to top icon