ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2018 | 07:14

καλημέρα σαρακοστιανή και απο εχθές πέσαν οι μάσκες

Η παρέα μου αποτελείται από 4 άτομα με εμένα. Λοιπόν, πάντα όταν βγαίναμε αισθανόμουν μια έντονη εξάρτηση από ενα άτομο (ας το πούμε Πηνελόπη). Με την Πηνελόπη το τελευταίο διάστημα δεν τα πάμε και τόσο καλά γιατι εγώ την αγαπάω αλλά εκείνη αγαπάει πάνω από όλα τον εαυτό της και την προσωπική της ευχαρίστηση και επιβεβαίωση και για να τα ικανοποιήσει αυτα ειναι ικανή να θυσιάσει τους πάντες γύρω της στο βωμό του Εγώ της. Τώρα κατάλαβα πως καλά έκανε και με έφτυνε και με περιθωριοποίησε από την παρέα. Ναι, ναι, καλά έκανε. Μς την ηλίθια συμπεριφορά της κατάλαβα τι πραγματικά ειναι και αν και με άσχημο τρόπο ήρθε ο απογαλακτισμός μου. Βγήκαμε την Κυριακή και φυσικά ήταν και εκείνη στην παρέα ΑΛΛΑ δεν είχε καμια σημασία η παρουσία ή η απουσία της! Κάθε άλλο. Πέρασα παρα πολύ όμορφα με εκείνη δίπλα αλλα απούσα. Όταν παλιότερα γινόταν κάτι τέτοιο το μόνο που θα μπορούσα να αισθανθώ ειναι μοναξιά και τα συναισθήματα που θα έπεφταν σε έναν νοητό βάλτο, αλλα όχι πια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Παντως εγω θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι μερικες φορες εχουμε απαιτησεις και προσδοκιες απο τους αλλους να μας συμπεριφερονται με εναν συγκεκριμενο τροπο, φερομαστε κτητικα και δεν δεχομαστε τις διαφορετικες επιλογες τους. Τους πιεζουμε και φερομαστε ανωριμα. Οι αλλοι δεν ειναι υποχρεωμενοι να μας κανουν παντα τα χατηρια.
Scroll to top icon