ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 13:30

Ζητειται δυναμη γιατι η ζωη μου τα ριχνει

Δεν μπορω να πιστεψω αυτα που συμβαινουν εδω και μια εβδομαδα. Με τον συντροφο μου ειμαστε εδω και εξι χρονια μαζι απο τα 18 μου. Τεσσερα χρονια συγκατοικουμε και τα δυο απο αυτα βρισκομαστε στο εξωτερικο. Υπεροχα χρονια, η σχεση μας ειχε αγαπη, βασιζοταν στην εμπιστοσυνη και στον σεβασμο ισως και αυτο να φταιει η να ηταν μονοπλευρο. Τον τελευταιο μηνα η συμπεριφορα του ηταν παραξενη. Ηταν πολυ σιωπηλος και εβγαινε πολλες βολτες. Καποια στιγμη τον πετυχαινω εξω τυχαια πριν μια εβδομαδα να μιλαει με μια γυναικα. Αυτο δεν μου εκανε εντυπωση, πηγα εκει χαιρετησα , συστηθηκα αλλα καταλαβα πως το κλιμα ηταν βαρυ και υπηρχε αμηχανια. Τον ρωταω αργοτερα ποια ηταν και γιατι μιλουσαν ετσι. Μου ειπε πως ειχε να κανει με τη δουλεια του. Για δυο μερες το κινητο του χτυπουσε συνεχεια μεχρι που καποια στιγμη το πηρα στο χερι μου και του λεω πως μαλλον αυτη δεν εχει να κανει με τη δουλεια του που ειδα. Εκεινη την ωρα ερχεται μηνυμα απο αυτην πως τελικα δεν την αγαπαει οπως ελεγε. Απο εκεινη την ωρα και μετα επικρατησε ο χαμος. Του ζητησα εξηγησεις και μου ειπε πως για εναν χρονο περιπου κρατησε παραλληλη σχεση. Πως για εκεινη δεν νιωθει κατι απλως μπλεχτηκε και δεν ξερει πως να φυγει. Αηδιες και δικαιολογιες. Περσι ειχε παει εκδρομη για 5 μερες μαζι της , ενω μου ειχε πει πως ηταν για δουλεια. Σαν ταινια ακουγεται και αυτη τη στιγμη γελαω με τα χαλια μου. Οταν τον ρωτησα γιατι δεν μου το ειπε νωριτερα η γιατι δεν με χωρισε μου απαντησε πως δεν ηξερε τι να κανει και πως θα με αφηνε εδω μονη. Τωρα εχουμε χωρισει, δεν ημαστε μαζι. Αυτος μενει σε εναν φιλο του και με εχει πρηξει στα τηλεφωνα. Εγω εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου.Νιωθω αηδια και προδομενη. Ολα αυτα τα χρονια χαμμενα μαζι του. Φετος τελειωνει το προγραμμα σπουδων μου και αν ειναι ολα καλα υποτιθεται πως θα συνεχιζα εδω για εργασια. Τωρα δεν ξερω αν θελω να μεινω. Σιγουρα θελω να φυγω και να παω να μεινω σε αλλο σπιτι. Τοσα χρηματα ομως δεν εχω και στη δουλεια που ημουν (ημιαπασχοληση) μου ειπαν πως θελουν ατομο κανονικης απασχολησης και αν δεν μπορω δυστυχως πρεπει να με απολυσουν. Με απελυσαν και πρεπει να ψαξω να βρω αλλου δουλεια συντομα που να βολευει με τα ωραρια της σχολης. Και σαν μην εφταναν ολα αυτα μιλαω με τη μαμα μου προχθες και μου λεει πως ο πατερας μου εχει τρομερους πονος στο στομαχι μια εβδομαδα τωρα και τις τελευταιες τρεις μερες κανει εμετους. Τον πηγαν στο νοσοκομειο , τον εχουν κανει εισαγωγη , ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα, και ψαχνουν να βρουν τι εχει. Εχω αγχωθει και εχω στεναχωρηθει σε μεγαλο βαθμο και δεν μπορω να κανω εμπρακτα τιποτα για αυτο. Νιωθω πως αυτη τη στιγμη δεν εχω δυναμη για τιποτα. Επεσαν ολα μαζι και νιωθω πως αρχιζω να χανω την μπαλα. Εχω να κοιμηθω και να φαω σαν ανθρωπος μια εβδομα. Θελω δυναμη αυτη τη στιγμη , να κρατηθω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα ρημάδια έχουν την τάση να πέφτουν μαζεμένα. Λυπάμαι για όσα σας έτυχαν, πραγματικά. Ωστόσο. Θα συνιστούσα ψυχραιμία (όσο δύσκολο κι αν φαντάζει τώρα), ώστε να αποφύγετε να λάβετε βεβιασμένες αποφάσεις υπό το πρίσμα του φόβου, της οργής, της απόγνωσης. Αφήστε λίγο να κατακάτσει η σκόνη και οι αποφάσεις θα έλθουν μοιραία.Ας ξεκινήσουμε με τα πρακτικά που προέχουν. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βρείτε δουλειά, ώστε να μην αγχώνεστε με τα της επιβίωσης. Το πότε και αν θα μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, προς το παρόν είναι δευτερεύον. Δεν ξέρω αν θα πρότεινα ποτέ σε έναν συμπολίτη μου που βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό να γυρίσει πίσω. Τα πράγματα εδώ είναι ακόμη εξαιρετικά αβέβαια και θα είναι κρίμα να χαραμίσετε τις σπουδές σας. Το θέμα της υγείας του πατέρα σας. Ψυχραιμία και γι' αυτό. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Μένει λοιπόν να το διαπιστώσετε. Οπότε, όσον αφορά σ' αυτό δεν μπορείτε παρά να περιμένετε και να εύχεστε να είναι όλα καλά.Το ζέον συναισθηματικό κομμάτι. Αντιλαμβάνομαι ότι πονάει και σέρνει πίσω του πολλά και έντονα συναισθήματα. Το πένθος για μια χαμένη σχέση έχει στάδια, που δυστυχώς πρέπει να τα περάσουμε για να βγούμε στην απέναντι όχθη. Τώρα που πονάτε, είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα όπως ο χωρισμός αποτελούν μονόδρομο. Όταν συνέλθετε θα αποδεχτείτε ότι έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν εκείνος που άξιζε να είναι στο πλευρό σας. Θέλει χρόνο και ενέργεια.Αφοσιωθείτε στις σπουδές σας, κοινώς πέστε με τα μούτρα, σε συνδυασμό με την εύρεση εργασίας. Όσο περισσότερο απασχολείτε το μυαλό σας, τόσο το καλύτερο. Θα έρθει και η ώρα που θα πέσετε στα πατώματα κλαίγοντας. Τιμήστε και αυτήν την ανάγκη σας, είναι μέσα στο παιχνίδι.Όταν εμφανίζονται προβλήματα, το στοίχημα είναι να μην εστιάσουμε σ' αυτά, αλλά στο ποιοι θέλουμε να είμαστε όταν θα τα ξεπεράσουμε. Πώς θέλετε να βγείτε από αυτές τις δοκιμασίες; Δυνατή κι ακάθεκτη ή ηττημένη και γεμάτη πικρία; Ρητορικό το ερώτημα. Καλή τύχη, δύναμη και κουράγιο. Αν νιώσετε την ανάγκη, ξαναγράψτε. Εδώ είμαστε. Και στον lifo-πλανήτη ουδείς μένει μόνος.
Scroll to top icon