Ο Νικήτας Κακλαμάνης θέλει αποφάσεις για την “Ασφάλεια της Αθήνας” (LOL)

Ο Νικήτας Κακλαμάνης θέλει αποφάσεις για την “Ασφάλεια της Αθήνας” (LOL) Facebook Twitter
0

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη απέστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με την οποία , ζητά να “ανατραπεί” η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας (16 Μαίου) και να συζητηθεί αποκλειστικά, το θέμα της “ασφάλειας και εγκληματικότητας” στην Αθήνα. Ο κ. Κακλαμάνης-Δήμαρχος μέχρι το Δεκέμβριο στην Αθήνα- δηλώνει “έκπληκτος” επειδή παίρνοντας στα χέρια του την ημερήσια διάταξη διαπίστωσε ότι “απουσιάζει το κυρίαρχο θέμα της “Ασφάλειας στην πόλη της Αθήνας” και ζητά να ληφθούν αποφάσεις. Όπως σημειώνει, σε αντίθετη περίπτωση ζητά από τον κύριο Καμίνη να γίνει έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, “με δική σας πρωτοβουλία, με μοναδικό θέμα: “ Ασφάλεια και εγκληματικότητα στην Αθήνα”

Ακολουθεί η επιστολή του Νικήτα Κακλαμάνη:



«Αθήνα, 13 Μαΐου 2011

Α.Π.:  60

κ. Γεώργιο Καμίνη

Δήμαρχο Αθηναίων

Κύριε Δήμαρχε,

Παίρνοντας στα χέρια μου, χθες το απόγευμα, την ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της 16ης Μαΐου 2011, με έκπληξη διαπίστωσα ότι απουσιάζει το κυρίαρχο θέμα της “Ασφάλειας στην πόλη της Αθήνας”.

Επειδή πιστεύω ότι το φλέγον αυτό θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης και μάλιστα μέσα σε κλίμα έντασης (ενδεχομένως), σας ζητώ, ξεπερνώντας τις όποιες τυπικές διαδικασίες, να “ανατρέψετε” την συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη και στο Δ.Σ. της Δευτέρας να υπάρξει μόνο το θέμα το συγκεκριμένο όχι μόνο για συζήτηση αλλά και λήψη αποφάσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, ζητώ έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με δική σας πρωτοβουλία, με μοναδικό θέμα: “ Ασφάλεια και εγκληματικότητα στην Αθήνα”, προκειμένου να λάβουμε, θέλω να πιστεύω, με ευρεία πλειοψηφία, τις ανάλογες αποφάσεις»

Με εκτίμηση,

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

“Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας”,

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ