ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 20:34

Μια γνώμη

Θέλω πολύ να μπω με κατατακτήριες στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό. Οι περισσότεροι με αποτρέπουν λέγοντας μου οτι θα χάσω πολύτιμο χρόνο-γιατι είμαι ήδη 25- και οτι υπάρχει μεγάλη ανεργία σε αυτον το χώρο.Τα κατανοώ φυσικά αυτα που μου λένε αλλά το θέλω πολύ και μετάνιωσα ήδη μια φορά που δεν το δήλωσα στο μηχανογραφικό μου τότε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τελειώνοντας τον τομέα Ιστορίας, θεωρείσαι φιλόλογος (ΠΕ 02) απ'το Υπουργείο. Τελειώνοντας τον τομέα Ιστορίας, μπορείς να εργαστείς και ως φιλόλογος (σε σχολεία πχ) και ως Αρχαιολόγος. Εννοείται ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία, προσλήψεις σε σχολεία ούτε κατά διάνοια, εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχουν βγει αρκετές προκηρύξεις για αρχαιολόγους αλλά δεν είναι επαρκής ο αριθμός θέσεων για να καλύψει τους αριθμούς αποφοίτων από ανάλογα τμήματα. Παρ'όλα αυτά, αν σου αρέσει εννοείται να το κάνεις. Να το κάνεις, να παρακολουθείς όσα μαθήματα μπορείς και να το χαρείς. Να πάρεις ό,τι έχει να σου δώσει το τμήμα και οι καθηγητές του.
Αν δουλεύεις ήδη ώστε να έχεις ένα εισόδημα (για να μην είσαι βάρος στους γονείς), δεν βλέπω να μην δώσεις κατατακτήριες αφού σε ενδιαφέρει ο κλάδος.
Scroll to top icon