ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2018 | 01:36

...

Θέλω να θέσω μια ερώτηση.. ειναι ποτε ένας άντρας να θέλει πολύ μια κοπέλα αλλα να ειναι τοσο ντροπαλός ή απλά να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που τον εμποδίζει να σε προσεγγίσει οπου 2 χρόνια τώρα να μην κάνει τπτ σχετικά με αυτο;; Πιστεύετε πως μπορεί να υπάρξουν παράγοντες ώστε να ειναι ικανοί πραγματικά να «εμποδίσουν» έναν έρωτα;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Το να θες κάποιον, τον να τον θες κάποιον ακόμη και τρελά δεν συνεπάγεται ότι θα προσπαθήσεις να είσαι μαζί με τον άλλον γιατί μπορεί να μην θες να είστε μαζί ή γιατί απλούστατα από το ρίσκο μιας ενδεχόμενης χυλόπιτας να είναι τρομακτικό. Ένας άλλος λόγος είναι η κοπέλα να έχει δεσμό και να το ξέρει το ενδιαφερόμενο άτομο. Εικασίες κάνω. Τώρα όμως τι σημασία έχει αν ο άλλος είναι ερωτευμένος ή όχι αν εσύ από μέρους σου έκανες προσπάθειες που κατέληξαν στην άρνησή του; Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ν' αναρωτιόμαστε γιατί κάποιος δεν προσπάθησε για μας, σημασία έχει ότι δεν προσπάθησε. Νόημα έχει για μας ν' αναρωτηθούμε για μας, σε περίπτωση που δεν προσπαθούμε, το γιατί.
Θα σου απαντησω μόνο στην 1η ερωτηση: ναι πχ εγω... 3 χρονια μπανιζα ποτε δεν μπορεσα να πλησιασω ομως...Και ο/η spsp6 λέει ξεκάθαρα τον λογο... (ειδικά στην τελευταία πρόταση του)
Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση "αυτός που πραγματικά το θέλει θα το κάνει". Είναι όμως και εκείνοι που θέλουν και κάνουν πίσω. Γιατί φοβούνται την απόρριψη. Ίσως γιατί στο μυαλό τους το χουν τόσο ιδανικό που φοβούνται ότι δεν θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon