ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2018 | 14:29

θόρυβος στα αφτια μου

Ειμαι στο λεωφορείο για να πάω σπιτι. Το λεωφορείο τρίζει και μοιάζει λες και προσπαθεί να καλύψει με τον θόρυβο του το κενό μεταξύ των ομιλιών των επιβατών. Ένας θόρυβος σαν "παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέχουν το κενό μεταξύ τους". Τόση φασαρία, τόσος κόσμος, τόσο κενό, τόση μοναξιά. Όταν μου μιλάς ακούω ακριβώς το ίδιο. Ακούω ενα κενό στα λόγια σου. Είναι - μπορεί να αμφισβητηθεί αλλα έτσι αισθάνομαι - πως οι άνθρωποι έχουμε χαθεί. Αγαπημένοι μου άνθρωποι, αγαπημένες παρουσίες, φύγατε όλοι ή απλα μου κρύβεστε; που πήγε η ανθρωπιά σας που τόσο ερωτεύτηκα; Ανθρώπινες σχέσεις και ανθρώπινη ματαιότητα. Όλοι μας ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ε ναι λοιπόν! Ερχόμαστε, ζούμε και φεύγουμε ΟΛΟΜΌΝΑΧΟΙ! Πού είναι το κακό; Μόνο στο μυαλό μας!!! Αν είσαι νέος/α σου κακοφαινεται Παρά Πολυ... ε, μετά το παίρνεις απόφαση! Και το βρίσκεις Πολύ Καλό! Δεν περιμένω να καταλάβεις τι σου λέω. Περιμένω όμως να το σκεφτείς εστω λίγο, όσο αντέχεις. Ο δρόμος της ωρίμανσης είναι δύσκολος αλλά συνάμα όμορφος πολύ!
Scroll to top icon