ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 09:32

Ραντεβού μέρος δεύτερο.

Θα πάω με κάποιον ο οποίος με ρωτάει στο πρώτο ραντεβού αν θα του τα "δώσω όλα"; Να πάτε αν θέλετε, εγώ θα πάω στο κρεβάτι μου μόνη μου. Και την "απελπισία" που ακριβώς την εντοπίσατε; Είναι για εσάς απελπισμένος ο κάθε άνθρωπος που εύχεται να βρει έναν κατάλληλο σύντροφο; Από όσο γνωρίζω εκείνοι που είναι απελπισμένοι κρατάνε τον πρώτο τυχόντα. Και αν ένας άντρας σε αυτή την ηλικία λέει την μία ανοησία μετά την άλλη λόγω "αμηχανίας", τι ακριβώς έκανε είκοσι χρόνια πιο μπροστά; Θα ήθελα να ήξερα εσάς δεν σας ενδιαφέρει τι ακούει και τι βλέπει ο άλλος; Τι θα λέμε; Που θα πηγαίνουμε αν θέλουμε να βγούμε το βράδι; Και από ταινίες θα βλέπουμε Σταλόνε; Χάρη του έκανα και εκείνου στην τελική. Και όχι, δεν πιστεύω πως κάποιος που έχει διαβάσει μόνο Βερν στα παιδικά του χρόνια, έχει ξεχωρίσει τον Ράμπο, ακούει σκυλάδικα και δεν έχει ταξιδέψει πουθενά μπορεί να θεωρηθεί καλλιεργημένος. Κάποιος που γνώρισα στο διαδίκτυο μου ζήτησε προχθές να βγούμε. Περίμενα να δω πως θα πάει το ραντεβού πριν του απαντήσω. Θα του στείλω πως θέλω. Άντε να δούμε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικα κ εχεις καθε δικαιωμα να μην ξαναβγεις με τον τυπο αν δε σου αρεσε. Απο εκει και περα συμφωνω με την ανια κ συμπληρωνω τα εξης. Στον κυκλο μου, που αποτελειται απο ζευγη 40+, εκτος απο τον αντρα μου, μονο ενας ακομη υπαρχει π να βλεπει σινεμα της προκοπης, σαν αυτο ενδεχομενως που θα θελες κι εσυ. Ειναι ομως ολοι τους καταξιωμενοι επαγγελματικα κ συγκροτημενα ατομα. Επισης καποτε ειχα σχεση με τρελο μπουζουκοβιο, εγω σημειωτεον εχω παει στα μπουζουκια 5-6 φορες στη ζωη μου ολη, που επισης ειναι φοβερα αξιολογο ατομο. Ειναι κακο να βαΖουμε ταμπελες στους ανθρωπους...
Συμφωνώ ως προς την διαφορά που έχετε. Διαφωνώ με την υποτίμηση των ενδιαφερόντων του. Μπορείς να ξενερώσεις με συμπεριφορές, λες κι αν έχει διαβάσει ο άλλος έλληνες φιλόσοφους στο πρωτότυπο θα είναι τεφαρίκι. Μην υποτιμάς, άλλο να μην ταιριάζετε κι άλλο να είναι κατώτερός σου. Κι άλλο να στηλιτεύεις την καφροσύνη κι άλλο να λες μετά για προτιμήσεις( δεν είπε ότι είναι παιδόφιλος, θέλει να πεθάνουν οι ξένοι κι ότι προτιμάει να φάει την σάρκα του μάγειρα γιατί ως γνωστόν το ανθρώπινο κρέας είναι το νοστιμότερο). Δεν σ' άρεσε, αυτό κράτα κι όχι την καλλιέργειά του.
Η μεγάλη ζημιά στην μέση ελληνίδα συν της άλλοις κάνουν τα βλακώδη σήριαλ, τα μωβ μυθιστορήματα, και τα μεσημεριανά τηλεοπτικά κοτέτσια.Όσο για τις "δυναμικές" εγχώριες δεσποινίδες/κυρίες που θεωρούν ότι οι Έλληνες άνδρες είναι "λίγοι" για να καλύψουν την υπεραξία τους, πολύ απλά ας κάνουν αυτό που κάνουν οι Ανατολικοευρωπαίες στα αντίστοιχα site εύρεσης "κατάλληλων" γαμπρών δηλαδή θέλω τάδε εμφάνιση, τάδε ηλικία, τάδε εισόδημα κ.τ.λ., τουλάχιστον αυτές είναι ειλικρινείς σε αυτό που ζητάνε. Αν και υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση όσον αφορά τις εγχώριες "δυναμικές" γυναίκες που όλες εργάζονται, έχουν το πορτοφόλι τους, "μορφώνονται" και αρπάζουν την ζωή από τα... μαλλιά με τα ποσοστά ανεργίας που σαρώνουν την νέα γενιά και μάλιστα τον γυναικείο πληθυσμό. Μια φιλική συμβουλή προς τις υποψήφιες "πριγκήπισσες": να ξέρουν πως θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό στην εύρεση του γαμπρού που πληρεί το "πακέτο", δόξα τω Θεώ έχουμε πάει σε ευρωπαϊκές χώρες και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες τουλάχιστον εξίσου όμορφες με τις "ωραίες" Ελληνίδες και σε πολλές περιπτώσεις με χαμηλότερες "απαιτήσεις". Χωρίς να βγάζω έξω και την μεγάλη καφρίλα που υπάρχει σε κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού (που βέβαια από Ελληνίδες μάνες βγήκαν) θα πω ένα πράγμα: οι Ελλεεινίδες έχουν τους Ελλεεινούς που τις αξίζουν και αντιστρόφως. Άλλο πράγμα να ζητάς σύντροφο κι άλλο πράγμα να ζητάς σπόνσορα ή σπερματοδοχείο. Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα όχι απλά σε κρίση αλλά σε παρακμή, βαθιά και αθεράπευτη παρακμή με ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας να μην μπορεί/θέλει/νοιάζεται να αντιληφθεί όχι μόνο αυτό που συμβαίνει αλλά και τα χειρότερα που έρχονται. Πάντως, το καλό που έχει φέρει αυτή η κοινωνική σήψη είναι ότι σταδιακά ξεκαθαρίζει η ήρα από το σιτάρι και τα παράσιτα της κοινωνίας δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν.
Scroll to top icon