ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 14:42

Όλοι κάτι περνάμε

Κάθομαι μόνη και κοιτάω τον τοίχο όταν είμαι σπιτί. Διαβάζω, προσπαθώ να περνάει η ώρα αλλά μάταια. Θέλω και εγώ να βγω για έναν καφέ. Έχω φίλους, λίγους, που έφυγαν όλοι λόγω κρίσης και ζούμε πια πολύ μακριά. Επικοινωνούμε κυριώς μέσω ίντερνετ. Έχω (είχα) φίλους που χάθηκαν επειδή τους εκβιάζε το άλλο τους μισό..δεν τους κρατάω κακία βέβαια. Έχω κάνει όμως και πολύ κακές επιλογές στη ζωή μου, αυτές τις πληρώνω. Φίλους που με προσεβαλλαν, που μου έλεγαν ψέμματα , που ζήλευαν και φυσικά είχε έρθει η ώρα να τους βγάλω απο την ζωή μου. Όσο μπορώ βγαίνω μόνη μου , πάω σε ομαδικά αθλήματα. Ίσως φοβάμαι και να βρω κάποιον κατα βάθος. Και έτσι κάθομαι στους τέσσερις τοίχους προσπαθώντας να βρω την ευτυχία στην μοναξιά μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Με συγκίνησε η εξομολόγηση σου, έβαλα τα κλάματα γιατί νιώθω κι εγώ έτσι αρκετές φορές.. Αν σε κάνει να νιώθεις λίγο καλύτερα, δεν είσαι η μόνη. Όπως κι εσύ, κι εγώ αποφάσισα να σταματήσω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Καμιά φορά όμως, μέχρι να βρεις τους ανθρώπους που θα σε αγαπήσουν πραγματικά και θα σε αποδεχθούν για αυτό που είσαι, θέλει χρόνο και ψάξιμο. Και υπομονή. Πονάει η μοναξιά, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και συχνά με πιάνουν τα κλάματα και η απελπισία. Αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι πως δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Keep looking. Keep walking. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά για να σου συμβούν καλά πράγματα.
Scroll to top icon