ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 20:34

Κοτσομπολια για την υγεία

Πριν μερες είχα γράψει οτι ο μπαμπάς μου διαγνωσθηκε με όγκο. Ειναι καλοηθεια τελικά. Το βράδι που ήμασταν στο νοσοκομείο τον είδε μια κοπελίτσα απο το χωριό. Την αλλη μερα έγινε πρώτο θέμα στο χωριό οτι ο μπαμπάς μου ήταν λιπόθυμος σε φορείο. Σιγά σιγά άρχιζαν να τον παίρνουν τηλ ακυροι και άτομα απο το χωριό που έχει μόνο τα τυπικά και να τον ρωτάνε τι έχει. Όχι άμα ειναι καλα. Ήθελαν να εξακριβώσουν τι έπαθε. Ο μπαμπάς μου παντού λέει οτι ειναι καλα και δεν έχει τίποτα. Σήμερα μια αλλη κοπελίτσα, μακρινή μας ξαδέρφη, που δε μιλάμε καν, έστειλε μήνυμα στην αδερφή μου και τη ρώτησε άμα ο μπαμπάς μας έπεσε σε κώμα και άμα ειναι βαριά άρρωστος γιατί έτσι ακούγεται. Και αναρωτιέμαι.. πες πως ισχύει και ο μπαμπάς μου ειναι σε κώμα, είσαι τοσο ηλίθια για να στείλεις και να ρωτήσεις αυτο το πραγμα ; Για να εξακριβώσεις τα νέα;;; Καμία ενσυναισθηση; Μετα ο μπαμπάς μου θυμώνει που δε θέλω να πηγαίνω στο χωριό.
2
 
 
 
 
σχόλια
πολύ χάρηκα που ευτηχώς ο όγκος είναι καλοήθης, είχα διαβάσει την εξομολογη σου πείναι μέρες όταν έλεγες στον μπαμπά σου να σηκωθεί κι αυτός δεν είχε επαφή μαζι σας πω μπώ πολύ τρομακτικό, όσο γι τους άλλους ανθρώπους που γράφεις πραγματικά είναι λυπητερό αυτό ωστόσο εσύ κάνε ότι νομίζεις για να μην επηρέαζεστε από αυτούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon