ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2018 | 20:47

Τι να κάνω

Σε μια εβδομάδα έχω γενέθλια και τα χω κάνει μουτι! Κάλεσα 2 παρέες στα γενέθλια μου η μία είναι η κολλητή μου και οι άλλη 3φίλες μου απ τη σχολή τίποτα το ιδιαίτερο. Εγώ όμως θέλω να βγω με τη μία εκ των δύο παρεων μου γιατί δεν βγαίνω οικονομικά να κερασω 4 άτομα. . Τι ν κανω; ν πω στην κολλητή μου κι αν έρθει γιατί φεύγει συχνά και ίσως φύγει στο χωριό της η να πω στις άλλες διακινδυνευοντας να χάσω το μόνο άτομο που έχω εδω; κι αν τελικά η Ν δεν μπορέσει να έρθει; προβλεπονται γενέθλια καταστροφή
4
 
 
 
 
σχόλια
Να τις καλέσεις σπίτι, να πάρεις τούρτα, 2 μπουκάλια κόκα κόλα, 1-2 μπουκάλια κρασί και για φαγητό πες τους πάρτυ ρεφενέ. Να μη φέρουν δώρα αλλά φαγητά. Άλλη εναλλακτική, αν έχεις πίτσα Fan κοντά σου, συγκεκριμένες πίτσες τις έχει μόνο 5 ευρώ αν πας εσύ να τις πάρεις απ΄το κατάστημα. Οπότε παίρνεις μια μικρή τούρτα (θα βρεις με 10-12 ευρώ), 3 πίτσες (15 ευρώ), σου βγαίνει κάτω από 30 ευρώ, και τους λες να φέρουν τα ποτά.
Το σιγουρο ειναι οτι ή θα κερασεις και τις 4 ή καμια. Αλλιως ειναι ασχημη συμπεριφορα. Η καλυτερη λυση ειναι η συναντηση στο σπιτι που αναφερθηκε πριν ή απλα να τους πεις την αληθεια και να κερασεις αλλη φορα. Μην πνιγεστε σε μια κουταλια νερο. Το σημαντικο ειναι να εισαι ξηγημενος και ειλικρινης.
Χμ, λοιπόν άκου πως έχει το πράγμα! Θα καλέσεις και τις τέσσερις στο σπίτι σου.Δε χρειάζεται να έχεις ετοιμάσει κάποια υπερπαραγωγή, με μερικές μπύρες και αν θέλετε και κάτι για φαΐ,θα περάσετε και καλά,θα είστε όλες μαζί και δε θα ξυλωθεις όπως θα έκανες αν βγαίνατε έξω.
Scroll to top icon