ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2018 | 01:02

Τα τρία παράδοξα

Δεν έχει σάρκα αλλά έχει δύναμη. Σε αγκαλιάζει ύπουλα και σου ρουφάει την ψυχή. Ανθρώπου μάτι δεν την έχει πιάσει, αλλά θαρρώ πως είναι μαύρη και κολλώδης και δύσκολα τη διωχνεις από πάνω σου σαν έρθει αποφασισμένη να μεινει.. τη λένε Κούραση και κάνει τα μάτια σου να τρεμουν...βλέπεις εικόνες να κυματιζονται μπροστά σου. Και κάποιος καλοθελητής θα πει πως θέλεις ύπνο και προτου προλάβεις να το αρνηθείς, παίζουν το ρόλο του προδότη τα μαυρισμένα σου τα άτια..μα εσένα η ψυχή σου λαχτάρα να είναι ξύπνια συνεχώς. Τι παράδοξο!Σήμερα από την αφαγια πήγα να λιποθυμήσω.Τι ειρωνεία να δουλεύεις τόσο για να μην "πεινάσεις" και μην έχεις χρόνο ούτε για να φας! Άλλο πάλι και τούτο.Και μεσα σε όλα, είσαι κι εσύ που δεν στέλνεις ένα σημάδι... Μα όσο κι αν λαχταρώ να στείλεις, άλλο τόσο νομίζω πως δεν θα επρεπε καθόλου.Αυτό νομίζω υπερνικά όλα τα προαναφερθέντα παράδοξα κι άλλα τόσα εις το τετράγωνο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τρία ορθόδοξα: • να πάρεις μία μέρα ασθένεια και να κοιμηθείς • να σου φτιάξεις ένα ωραίο φαγητό και πριν ξεραθείς στον ύπνο, δώστου να καταλάβει • να προσέχεις τον εαυτό σου. Αν καταρεύσεις, ούτε σημάδια μπορείς να λάβεις, ούτε λεφτά, ούτε τίποτα. Αν δεν δίνει σημάδια, βρες μια παρέα και κάνε κάτι ευχάριστο. Ένα σινεμά, ένα θέατρο. Κάτι για το πνεύμα σου. Καλό να προσπαθείς πέραν των ορίων σου. Είμαι υπέρ. Αλλά να ξέρεις πότε πρέπει να τραβήξεις χειρόφρενο και να κάνεις μια μέρα κοπάνα. Κράτα έναν καλό ισολογισμό. Το τιμολόγιο δεν θα σου έρθει τώρα. Τώρα είσαι δυνατή ακόμα και νέα. Αργότερα θα τα «πληρώσεις» όλα αυτά. Και δεν είναι απλά λόγια. Όλα πληρώνονται αργότερα.
Scroll to top icon