ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2018 | 20:06

Νιωθω πως με το αγορι μου κατι εχει αλλαξει !

Καλησπέρα, Φέτος γνώρισα ένα παιδί στην σχολή μου. Από την αρχή φενοταναι πως υπήρχε μεγάλη χημεία μεταξύ μας. Όπου και να ήμασταν συνεχώς κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε ευκαιρία για να μιλήσουμε . Ο καιρός περνούσε και νόμιζα πως δεν θα γίνει κάτι μεταξύ μας . Είτε θα μιλούσαμε για την σχολή η για αλλα ασήμαντα πράγματα. Εκεί που είχα χάσει κάθε ελπίδα επιτελούς έκανε το πρώτο βήμα. Αρχισαμε να μιλαμε καθε μερα μεσω μηνυμάτων λογο πως εκεινη την περιοδο ειμασταν μακρυα λογο γιορτων. Καναμε σχεδια για οταν βρεθουμε, μου ειπε πως ενιωθε πολλα για μενα και δεν ηξερε πως να κανει το πρωτο βημα. Με τα πολλα και τα λιγα γιναμε ζευγάρι. Ολα ηταν τελεια, ημασταν ολη μερα μαζι, βγαίναμε, μου εδειχνε συνεχως πως ηταν ερωτευμενος μαζι μου οπως και εγω. Το προβλημα μου ειναι πως νιωθω πως κατι εχει αλλαξει. Οταν το συζηταω μαζι του παντακαταλιγουμε πως ειναι στο μαυλο μου. Απο εκει που μου εστελνε συνεχως μηνυματα τωρα μπορει να περασει και μια μερα χωρις να μου στειλει εστω να δει αν ειμαι καλα. Εκεινος μου λεει παντα δλδ μονο αν σου στελνω συνεχεια συμενει πως ενδιαφέρομαι? . Δεν βγενουμε σχεδον ποτε μονοι μονο αλλα με παρεα. Δεν τον βλεπω τοσο συχνα περισσοτερο στην σχολη. Περα απο αυτα οταν βρισκομαστε ειναι παντα γλυκος και τρυφερος μαζι μου και μου εξηγει πως ανυσηχω χωρις λογο. Ποια ειναι η γνωμη σας ? εχετε περασει κατι παρόμοιο ? μηπως εχω πολλες ανασφαλιες ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην ταλαιπωρεις το μυαλό σου άδικα. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω σε μια σχέση χρειάζεται και ο προσωπικός χώρος. Δε γίνεται να είστε εσαεί όπως τις πρώτες μερες. Απόλαυσε την σχέση σας και μην δηλητηριάζεις το μυαλό σου με σενάρια :)
Οι άνθρωποι έχουν κι άλλη ζωή εκτός των συντρόφων τους. Ναι, είσαι ανασφαλής. Και οι άντρες δε θέλουν να τρέχουν πίσω από τις γυναίκες συνέχεια.
Scroll to top icon