ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2018 | 23:56

Ειμαι σε mood

να κοψω το τσιγαρο.Μια προσφατη μου επισκεψη σε νοσοκομειο και μπορειτε να φανταστειτε τι αντικρισα. με εκανε να παρω αυτη την αποφαση.Καπνιζω 7 χρονια συστηματικα χωρις να εχω διακοψει ουτε μια μερα.Πρωτη φορα νιωθω τοσο σιγουρη αν και αυτη τη στιγμη κανω το τελευταιο ??
1
 
 
 
 
σχόλια
Προχωρα, δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζουμε οταν ακομη καπνιζουμε. Καπνιζα απο τα 15 εως και 34, συνηθως 1,5 πακετο την μερα, εκτος απο το τελευταιο διαστημα που εφτανα και τα 4 πακετα την μερα. Οι πρωτεε δυο μερες ηταν πολυ δυσκολες αφου το ηθελα ολη μερα. Στις επομενες δυο εβδομαδες μου ερχονταν η σκεψη που και που μεσα στη μερα, και μεχρι να συμπληρωθει το πρωτο διμηνο υπηρχαν μερες που δεν το σκεφτομουν καθολου. Απο εκει και μετα αραια και που ηθελα να κανω ενα τσιγαρο, ειδικα με τον καφε. Τωρα εχω συμπληρωσει 7 χρονια χωρις τσιγαρο. Αν μπορεθς να μεινεις ακαπνος. 2-3 μερες συνειδητα, εχεις κανει την μιση αποσταση.
Scroll to top icon