ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2018 | 16:46

Ζηλια

Σημερα βγηκα με την ξαδελφουλα μου (που υπεραγαπω) και κατι φιλες της, η ξαδελφη μου δουλευει και φετος θα κανει 3 ταξιδια, ενα εντος ελλαδας και 2 στο εξωτερικο σε διαστημα 3 μηνων μεταξυ τους, δουλευει βεβαια ειναι και σπουδαγμενη αποφοιτη πανεπιστημιου, ποσο τυχερη, ειχει φιλες παρεες, ειναι ομορφη, εχει εμπειρίες σε σχεσεις, εγω απο την αλλη εχω τελειωσει ενα διεκ και εχω ξεκινησει δευτερη ειδικοτητα, εχω παει ενα ταξίδι στο εξωτερικο πριν 2 χρονια, δουλςυω μεροκαματο για 80€ το μηνα,δεν εχω εμπειριες, εχω φιλες, αλλα δεν δουλεύουν, ουτε ειμαι καμία ομορφη, χαιρομαι πολυ για την ξαδελφη μου και θελω να ειναι ευτυχισμενη αλλα εγω νοωθω μειονεκτικα, νιωθω αποτυχημενη, ζηλευω με την καλη εννοια την ξσδελφη μου, θα θελα και γω να ειχα μια ζωη σαν και αυτη. Δεν μπορω να διωξω αυτο το συναισθημα που νιωθω καθε φορα που ακουω τα σχεδια της. Νιωθω ενα σφιξιμο στην κοιλια, θα θελα τοσο πολυ να της εμοιαζα εστω και λιγο. Παλι τα κλαματα με πιανουν, δεν μπορω αλλο, εχω μια βαρετη ζωη, αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν αξιζω και γω, αλλα νιωθω τοσο αποτυχημένη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Χαλάρωσε λιγάκι.Καθε άνθρωπος ειναι διαφορετικός και προσπαθεί για το καλύτερο.Αυτα που εκείνη έχει πετύχει μπορεί να τα πετύχεις και εσυ σε λιγα χρονιά και ακόμα περισσότερα. Και κάτι τελευταίο μπορεί η ζωη της φαινομενικά να είναι ιδανική αλλα ποτέ δε ξέρεις τι ανησυχίες και προβλήματα μπορεί να έχει βαθύτερα.
Και αυτή τί κάθεται μωρέ και στα διηγείται τα ταξίδια, τις σχέσεις, τί καλοπεράσεις κλπ αφού ξέρει ότι σε αυτή τη φάση της ζωής σου δεν μπορείς να τα έχεις; Άνθρωπος είσαι, όχι ρομπότ, καλώς ή κακώς, θα ζηλέψεις.Υ.Γ. Συγγνώμη, ξεκινάς και δεύτερη ειδικότητα, και νιώθεις αποτυχημένη; Ίσα ίσα μου φαίνεται ότι προχωράς πολύ σωστά στη ζωή σου!
Ξεκινήσατε από την ίδια αφετηρία; Αν ναι, προσπάθησε να τη φτάσεις. Αν όχι, δε βλέπω το λόγο να ζηλεύεις. Στην τελική, μπορεί κι εσύ να ζήσεις τα ίδια, ίσως αργότερα, αν το βάλεις στόχο.Αντί να ζηλεύεις, προσπάθησε να πετύχεις.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικοτητα και είναι μοναδικός. Κλισέ, αλλά ισχύει. "Σπουδαγμένη" μπορείς να γίνεις και συ, αλλά όχι απαραίτητα απο ένα ΑΕΙ. Ξεκίνα να διαβάζεις, ψάξε τις κλίσεις σου παραπάνω και μην επαναπαύεσαι! Ακολούθησε κάτι που θα σε κάνει να είσαι υπερήφανη για σενα, αλλά συνειδητα. Μην θαμπωνεσαι απο ονόματα πανεπιστημίων, εμφάνιση, αγόρια κλπ. Η συγκεκριμένη μπορεί να κουβαλάει ένα σωρό πράγματα μέσα της που δεν γνωρίζεις. Όσο για την εμφάνιση σου, πίστεψε με, αν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για τη προσωπικότητά σου και τον κλάδο που ασχολείσαι, ή για ενα πάθος που έχεις ή θα ανακαλύψεις, θα ακτινοβολεις απο χιλιόμετρα. Αυτό θα σε κάνει πραγματικά όμορφη και ελκυστική. Τώρα εννοείται τα βασικά της εμφάνισης τα προσέχεις και τονίζεις τα δυνατά σου σημεία πού σίγουρα έχεις. Εξωτερικά και εσωτερικά.
Scroll to top icon