ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2018 | 18:57

ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ

ΕΙΜΑΙ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ 17 ΧΡΟΝΗ..ΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΑΓΑΠΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΩΡΕΕΕΕ?? ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΖΩΗ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι εκτός νόμου, αλλά εδώ ακριβώς έρχεται κ το ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα κ ηθικό (age of consent στην Ελλάδα,αν δεν κάνω λάθος είναι τα 16 ετη). Σκέψου ότι εσύ βρίσκεσαι σε μια άλλη τροχιά κ η κεκτημένη ταχύτητα σου σε καθιστά το άτομο που πρέπει να λάβει υπόψη του εκτός από το δικό σου μέλλον κ το μέλλον αυτού του κοριτσιού. Εσύ είσαι βετεράνος ενώ αυτή ακόμα δεν πήρε το βάπτισμα του πυρός. Δεν αμφιβάλλω ότι την αγαπάς αλλά σκέψου ότι αυτή θα πρέπει να πάει 5ήμερη το καλοκαίρι ενώ εσύ θα πρέπει να δουλέψεις. Σε καμία μα καμία περίπτωση μην έρθεις εγωιστικά. Η πρόταση μου είναι να το ζήσεις αλλά να μην την περιορίσεις στις όποιες αποφάσεις.
Ηταν τα 16 μεχρι προσφατα. Τωρα ειναι τα 15. Και γω πιστευω αν νιωθεις οτι εχεις συναισθηματα για αυτην να το προσπαθησεις. Στο κατω κατω ειναι καλυτερα να μαθαινουμε απο τα λαθη μας παρα να μενουμε σε τεχνητους περιορισμους και σε αν.
Scroll to top icon