ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2018 | 20:37

σκέψεις. (τίποτα πρωτότυπο)

Μία σχέση. Μία σχέση ζωής. Η και όχι.Ενας χωρισμός και μια επανασύνδεση.Και προφανώς και άλλος ένας χωρισμός.Έναμιση χρόνο μαζί. Ενάμιση χώρια. Ενάμιση μαζί.Και τώρα 3 μήνες χωρια.Μια καταδικασμένη κατάσταση.Δεν θέλω να γυρίσεις ή κάτι τέτοιο. Σ αγαπάω να είσαι καλά απλά μερικά ερωτηματικά.Γιατί αφού δεν γουσταρες πια το κουράζαμε τόόόσο πολύ?Γιατί γύρισες? Γιατί δεν ήσουν αυτός που ήξερα?Μπήκες σε κάτι καινούργιο και μπράβο σου. Ξέρεις τι με διαλύει??Ότι για όλα μαζί μου δεν είχες χρόνο, ήσουν κουρασμένος δεν δεν δεν....Από το πιο μικρό πράγμα μέχρι το πιο σημαντικό.Κάποτε θυμάμαι με αγαπούσες, με ήθελες.Πόσο αλλάξαν όλα?!Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που εκλεινες τα μάτια για να μην με κοιτάς όταν κάναμε έρωτα.Να είσαι καλά!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αχ αν και δε θα έπρεπε να μας παρηγορεί αυτό..περνάω ακριβώς το ίδιο. Λες και το έγραψα εγώ..αγκαλιά και από μένα. Θα περάσει η πληγή και θα μας μάθει πολλα
Εγω κραταω τη φραση που τα λεει ολα : "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που εκλεινες τα μάτια για να μην με κοιτάς όταν κάναμε έρωτα." Εύχομαι να γνωρισεις καποιον που να σου θεραπευσει αυτην την πληγη... Μακαρι να μη σου ξανατυχει τετοιο πραγμα ποτε κ γενικως σε κανεναν... Κανεις μας δεν το αξιζει !! Μια αγκαλιτσα απο μενα και βρες τροπο να αγαπήσεις τον εαυτο σου οσο κλισέ και να ακουγεται. Σίγουρα θα χρειαστεις χρονο, ισως πολυ χρόνο, αλλα στο τέλος θα τα καταφερεις. Αναρωτησου τι μαθηματα πηρες απο την κατασταση και το ατομο. Σιγουρα θα υπάρχουν. Οταν τα μάθεις θα ξεκολλησεις απο το μοτιβο στο οποιο κινείσαι και θα αρχισεις να προσελκυεις πιο χαι βαιμπ ατομα. Στο ευχομαι!
Αν τον ρωτήσεις, ούτε αυτός θα ξέρει να σου απαντήσει. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τον εαυτό τους. Νομίζουν ότι ξέρουν τι θέλουν αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουν. Μην κοιτάς εσύ που τον ήθελες. Εσύ ξέρεις τι θέλεις. Αυτός είναι στα χαμένα. Δεν τον δικαιολογώ. Σου αξίζει κάποιος που να είναι σίγουρος για εσένα, για εσάς.
Scroll to top icon