ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2018 | 16:51

Μπερδεμα

Ωραία και καλά γνώρισα ενα άτομο που υποτίθεται θέλει οτι και εγώ σοβαρή γνωριμία για γαμο. Περιττό να πω οτι έχει κανει ηδη ενα αποτυχημένο γαμο και δεν μιλάει καθόλου για το παρελθόν του. Οκ κάναμε μια κουβέντα τυχαία ήρθε η συζήτηση για το αν θα μετακόμιζε εξωτερικό καθώς μεταξύ αστείου και σοβαρού το λέγαμε αν και καλά γίνει καποια εχθρικη εισβολή εδώ και τελικά αποδείχθηκε οτι ενω έλεγε ναι σε αυτό το ενδεχόμενο τελικα μου πετάει το κορυφαίο εγώ δεν μετακομιζω μακρια απο το πατρικό μου και γιατί άλλωστε να πληρώνω νοίκι, οκ ομολογώ ψιλό κατανοητό αλλά να είναι αυτός κοντά (τι κοντά, πανω- κάτω) τα σπίτια με τους γονεις του. Ρε παιδιά, θα φευγατε απο μια περιοχή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής εκτος Αθηνών δίπλα σε θάλασσα, ιδιόκτητο σπιτι και να πας στο Αιγάλεω; Τι να πω ψιλοξενερωσα. Οκ δεν γουσταρω το χαλί που επικρατεί εκεί κάτω να πάω για βόλτα μια στο τόσο ναι αλλά να ζω εκεί;;; Και με ενοχλεί που δεν βάζουν νερό στο κρασί τους να πάμε κάπου ενδιάμεσα. Τι να πω..η εγώ στραβά τα βλέπω (επειδή έχω καεί κατα το παρελθόν με παρόμοιο λογο) η όντως είναι μονόπλευρη απόφαση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Άρες μάρες κουκουνάρες και όλα ένας αχταρμάς: το ότι θέλει σοβαρή σχέση δεν αναιρείται από το γεγονός ότι δε θέλει να φύγει από το Αιγάλεω. Τέλος, θλίβομαι για τη δημόσια συζήτηση του να την κάνουν ορισμένοι στο εξωτερικό σε περίπτωση πολέμου με τους γείτονες, θλίβομαι που υπάρχουν άνθρωποι που το συζητάνε και το επιθυμούν κιόλας. Κατάπτυστοι.
Scroll to top icon