ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2018 | 17:55

Να αρχίσω να αγχώνομαι;

Κλεισμένα 33. Ελεύθερη. Πότε θα βρω κάποιον άνδρα που θα έχουμε κοινά θέλω; Πότε θα κάνω ένα παιδάκι; Τα χρόνια περνάνε κι ας λέω ότι έχω ακόμα χρόνο μπροστά μου.... Και άντε να γνωρίσω κάποιον τώρα, δεν θα πρέπει να περάσει ένα αξιοσέβαστο χρονικό διάστημα για να δούμε πως θα πάει;;; Τουλάχιστον, μακάρι να μπορέσω να κάνω ένα παιδάκι πριν τα 40 επειδή για τα 35, δεν το βλέπω!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν για σένα αυτά ειναι ανάγκες και αυτοσκοπός και όχι επιθυμίες που σου βγαίνουν με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, καλή τυχη να βρεις έναν που έχει ανάγκη να βολευτεί μαζι σου. Ξεκινάς από λάθος βάση, πάντως, και θα φαινεται απο μακριά.
Εγώ στα 33 γνώρισα τον άντρα μου πάντως, εντελώς τυχαία και μέσα σε τεράστια παρέα, χωρίς καθόλου να αγχώνομαι για παιδιά κλπ. Πάνω στη τρέλλα μου ήμουν και στα καλύτερά μου. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα έμενα μόνη μου και ίσως αυτή η αυτοπεποίηθηση και η θετική ενέργεια ξετρέλλαναν τον σύντροφό μου. Και τώρα στα 35 μου, δυο χρόνια μετά, θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για το δεύτερο παιδάκι μας. Δε βρίσκω κάποιον λόγο να αγχώνεσαι.
Να σου έλεγα μην σκέφτεσαι το πόσο καιρό θα πρέπει να γνωριστείτε και μετράς τα χρόνια γιατί θα πάθεις πανικό και αν πάθεις πανικό δε θα μπορείς να ευχαριστηθείς τη ζωή και να γνωρίσεις όντως κάποιον. Αν βοηθάει, έχω δει πετυχημένα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στα 40 και έκαναν παιδί, γενικά σε όποια ηλικία θες ερωτεύεσαι. Για το παιδί υπάρχει όντως ένα όριο, να σου λεγα ρώτα και γιατρό για να όρια που έχεις εσύ η ίδια.
Scroll to top icon