ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2018 | 02:05

Πόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα με το ίντερνετ...

Προγραμματίζω ταξίδι το καλοκαίρι και μπαίνω στις σελίδες των ξενοδοχείων. παντού στο διαδίκτυο σχόλια χρηστών, φωτογραφίες πραγματικές, μπαίνω google earth και βλέπω και τον δρόμο ακριβώς που είναι, πως θα πάω, αν μου αρέσει η περιοχή κλπΘυμάμαι τελευταία φορά που είχαμε πάει διακοπές με τους γονείς μου το 2004 και κλείναμε μέσω του βιβλίου κοινωνικού τουρισμού. Όνομα ξενοδοχείου, δίπλα τα αστέρια, παραδίπλα πόσα μέτρα απο τη θάλασσα και το τηλέφωνο.ΙΣτοσελίδες ξενοδοχείων εννοείται δεν υπήρχαν όπως και ο κόσμος δεν ειχε σπίτι του ίντερνετ ακόμη και αυτοί που είχαν πψ, εκτός απο λιγοστούς και πάλι με κάρτα που αγοράζαν απο το περίπτερο θυμάμαι και έληγε η σύνδεση σε κάποιες ώρες, ή πηγαίναμε σε νετ καφε, αλλά δεν υπήρχαν πληροφορίες τότε στο ίντερνετ να βρίσκεις αυτά που θέλεις, της ηλικίας μου και οι πιο παλιοί τα θυμάστε (είμαι 31). Τώρα οι πιο νέοι, μεγαλώσανε με το ίντερνετ και το είχαν δεδομένο απο την αρχή που κατάλαβαν τον κόσμο. Θυμάμαι λοιπόν που κλείναμε ξενοδοχείο και ήταν λαχείο. Τη μια έβλεπε πίσω σε κάτι κοτέτσια και έλεγε 30μ απο τη θάλασσα. Περιοχή χωρίς μαγαζιά απομονωμένο με θάλασσα γεμάτη μυτερές πέτρες. Την άλλη έπρεπε να περάσεις μέσα απο λασπόδρομο με λακούβες για να βρεθείς στο ξενοδοχείο.Μια φορά θυμάμαι ήταν φανταστικά, απεριόριστη θέα στη θάλασσα, πισίνα φοβερή. Με τα κινητά τα 3210 που είχαμε τότε δεν βγάζανε φωτογραφίες, μόνο κανένα φιδάκι παίζαμε τα μεσημέρια μετά το μπάνιο και το φαγητό όταν καθόμασταν στο δωμάτιο. Η φωτογραφική σε ένα ταξίδι μας χάλασε και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω ούτε μια, αλλά μου έμειναν κάποιες εικόνες.Μετά απο αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπω τώρα στους χάρτες τα ξενοδοχεία εκείνα, πως τα θυμόμουν, και πως έγιναν, οι δρόμοι, ακόμη και εκείνος ο κατσικόδρομος έγινε κανονικός δρόμος με άσφαλτο και χτίστηκαν και άλλα σπίτια και ξενοδοχεία εκεί δίπλα.Ακόμη και το τελευταίο δώμα Δ' κατηγορίας έχει πια ιστοσελίδα που μπορείς να μάθεις πληροφορίες, να δεις φωτογραφίες, βίντεο, και όχι μόνο απο τις περιγραφές των ιδιοκτητών!Βλέπω τώρα στους χάρτες το ξενοδοχείο που θέλω να κλείσω και νιώθω πως είμαι ήδη εκεί, προχωράω στους γύρω δρόμους και βλέπω πόσο με βολεύει η γειτονιά, τι μαγαζιά έχει, που είναι η πιο κοντινή στάση των ΜΜΜ. Απλά καθώς έψαχνα κάθισα και σκέφτηκα όλα αυτά. Πόσες φορές πήγαμε διακοπές και δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε και τώρα βλέπουμε τα πάντα. Κάποιοι το έχουν δεδομένο, ακόμη κι εμείς που τα ζήσαμε τα έχουμε ξεχάσει.Πόσο πολύ άλλαξε η ζωή μας, και αυτό με τα ταξίδια και τις διακοπές είναι μόνο ένα απο τα πολλά που άλλαξαν στην καθημερινότητά μας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου , έχω το κεφάλι μου ήσυχο , δεν έχω λεφτά για να ξοδεύω σε απατεώνες με ξενοδοχεία ,τώρα ξέρω από κριτικές κλπ πως το ξενοδοχείο που πάω είναι αυτό που λέει κ αν δεν είναι μπορώ να κάνω καταγγελία στη εταιρεία που κλείνει ξενοδοχεία κ να μου επιστραφούν τα χρήματα . Τώρα αν κάποιος κάθεται ή όχι στο κινητό είναι θέμα χαρακτήρα κ όχι τεχνολογίας ,παλιά υπήρχαν τα gameboy
Θα σου δώσω μια συμβουλή! Πρόσεξε μήπως τα αξιοθεάτα τα δεις μόνο μέσα απο τον οθόνη του κινητου σου.Και άσε το photo edit για όταν επιστρέψεις, φωτογράφησε μεν, αλλά στάσου πρώτα 5 λεπτά πριν φύγεις για να αποτυπώσεις ΚΑΙ στο μυαλό σου και στη δική σου μνήμη (εκτός απο του κινητού) τις εικόνες. Να περάσεις όμορφα και να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου!!
Κ ηταν ακριβό το άτιμο κ δν υπήρχε περίπτωση να βρεις δωμάτιο γιατι εβαζαν τα ακριβά συνήθως.μια φορα θυμαμαι είχαμε πάει στην Εύβοια κ τα δωμάτια είχαν κοινό ψυγείο στον όροφο. Χάος!άνοιγες να πάρεις ενα πράγμα κ Έχανες τον μπούσουλα.
Ναι ναι ηταν ακριβα!Κ καθε χρονο εξωφυλλο διαφορετικο κ τα τελευταια χρονια που εβγαινε εβαζαν κ καποια γνωστη της εποχης φυσικα με μαγιο!Πωωωωωω διακοπες!Ακομα κ αν με εξυπηρετουσε ο προηγουμενος τομος αγοραζα παντα τον καινουριο!ταξιδια!!!
Scroll to top icon