ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2018 | 01:27

αδιεξοδο

Πήγε για την δουλειά του για 2 μερες ταξιδι στο εξωτερικό οταν γυρισε εκει που τα λεγαμε του εστειλε μήνυμα ενας φίλος του μήνυμα στο messenger κ μπηκε να το δει κ βλέπω οτι έχει κάνει φίλη εκει μια κοπέλα που ειναι από αυτό το μερος που πήγε κ γνωρίστηκαν στην πτήση μου είπε κ απλά μίλαγαν οπως μου είπε, εγω περιττο να το πω τρελάθηκα κ σηκωθηκα κ εφυγα από το σπίτι, συζούμε εδω κ 1 χρόνο, με πηρε απι πίσω μαλωναμε τον εβριζα, κ με εφερε κακην κακώς στο σπίτι συνεχισαμε να μαλωνουμε κ με χτυπησε γιατι λέει δεν τον πιστεύω κ δεν εκανε κάτι μαζι της, κ περσι τα ιδια μου εκανε μιλαγε πολυ καιρό χωρις να το ξερω με κάποια απι την περιοχή του με μηνύματα. .το θέμα είναι οτι ο άνθρωπος δεν αλλάζει κ με χτύπησε πάλι..41 χρονων που θελει να παντρευτεί κ να κανει παιδι..ποσο χαζη ειμαι, έπρεπε να ειχα φυγει....Πρέπει να φυγω...ποτε δεν είναι αργα..
9
 
 
 
 
σχόλια
Σε παρακαλώ διάβασε αυτή τη δημοσίευση http://www.lifo.gr/confessions/view/338004 και αν νομίζεις οτι θα αντιδράσει εξίσου άσχημα στο να να τον παρατήσεις, βρες ένα κέντρο κακοποιημένων γυναικών και ζήτησε βοήθεια..Δεν είναι καθόλου οκ να απλώνει χέρι πάνω μας ο/η σύντροφός μας και σε διαβεβαιώ 1000% πως δε θα αλλάξει. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί οτι πρέπει να τον αφήσεις κάνε αναζήτηση στα αγγλικά που θα βρεις πιο πολλά αποτελέσματα εμπειρίες γυναικών με κακοποιητικούς συντρόφους, ποιά σημάδια μας δείχνουν οτι ο σύντροφός μας είναι βίαιος( φως φανάρι το γεγονός οτι σε χτύπησε).. ΦΥΓΕ
Σου φαίνεται ότι η εξομολ. νοιάζεται για το ξύλο που τρώει? Το πέταξε δύο φορές σα σφήνα την ώρα που μας εξέφραζε την εμμονική της ζήλεια. Και δεν αποφασίζει να φύγει όχι γιατι φοβάται αλλά γιατί δε ξέρει τί της γίνεται.
Θα σου πώ πού είναι: Σου λένε τον έπρηξε τον άνθρωπο, τον έφτασε στα όριά του, τον κατηγόρησε με παρανοϊκές ιδέες που της καφώρθηκαν, δεν άντεξε ο άνθρωπος και τώρα αυτή το παίζει θύμα.Στοίχημα ότι είναι αυτό γιατί κάποιοι τόσο μυαλό έχουν και δεν καταλαβαίνουν ότι αν ήταν σωστός και η κοπέλα για τον Α, Β ή Γ λόγο δεν του έκανε απλά θα χώριζε, δεν θα σήκωνε το ξερό του για να επιβληθεί με τη βία.Ορίστε συγχίστηκα πάλι.
Είναι αδιανόητο να δικαιολογήσεις το ξύλο ως "άμυνα" σε πρήξιμο. Αν κάνουμε και λίγο τον δικηγόρο της θα μπορούσαμε να πούμε οτι την έφερε εκτός εαυτού γιατί και πέρυσι όπως λέει σαλιάριζε με άλλη. Και ενώ ήταν φταίχτης έδειρε την εξ/νη επειδή του ζήτησε τον λόγο. Ε ρε φίλε αφού θέλεις να παίζεις κάθε λίγο και λιγάκι χώρισέ την. Τι την βγάζεις τρελή, και κερατού και δαρμένη; Εδώ τσαντιζόμαστε εμείς που το διαβάζουμε, φαντάσου να έχεις μπροστά σου το θράσσος.Και να μην έκανε κάτι με την άλλη, έδωσε δικαίωμα τη στιγμή που ήδη είχε χαθεί η εμπιστοσύνη. 'Ηταν αναμενόμενη η αντίδραση, απλά εκείνος δεν περίμενε οτι θα τον ανακαλύψουν-πάλι.
Scroll to top icon