ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2018 | 22:50

Αίσθηση ότι κάτι περπατάει πάνω μου

Αισθάνομαι σαν να περπατάνε ζωύφια σε όλο μου το σώμα. Κάθε μέρα. Χέρια, πόδια, πλάτη, κοιλιά παντού και τώρα αισθάνομαι ότι κάτι περπατάει στο πόδι μου, μέχρι να το τρίψω και να φύγει. Και μετά πάλι από την αρχή σε άλλο σημείο και πάει λέγοντας. Είναι τρομερά ενοχλητικό και ειδικά όταν θέλω να κοιμηθώ, εκεί που χαλαρώνω τελείως έτοιμη να αποκοιμηθώ, τσουπ να το πάλι και με ξυπνάει. Και αυτό γίνεται συνέχεια, κάθε μέρα (δεν υπάρχει μέρα που να μην το έχω αισθανθεί) σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα εξαφανιστεί μόνο για ένα-δυο λεπτά και θα εμφανιστεί πάλι. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό; Το έχει αισθανθεί ποτέ κανένας από εσάς; Μπορεί να ακουστεί ακραίο αυτό που θα πω, αλλά πριν κάποια χρόνια σκεφτόμουν ότι μήπως έχει παράσιτα μέσα το σώμα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι μορφή παραισθησίας που στα αγγλικά λέγεται Formication (δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει ελληνική λέξη για αυτή). Θα μπορούσες να επισκεφτείς γιατρό για να αποκλείσεις διάφορες αιτίες και να δοκιμάσεις διάφορες μεθόδους θεραπείας. Επειδή οι αιτίες μπορεί να είναι παθολογικές, νευρολογικές, κλπ, θα έλεγα ότι καλό είναι πρώτα να επισκεφτείς παθολόγο και αν χρειαστεί νευρολόγο.
Scroll to top icon