ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2018 | 15:58

Friendzone or what?

Μου αρέσει ένας πολύ καλος μου φίλος και ΝΟΜΙΖΩ οτι νιώθω vibes και απο εκείνον αλλα γενικά φοβάμαι να του δείξω κάτι γιατί πέρα από το οτι δεν ειμαι σίγουρη,δεν θέλω να χαλάσει αυτό που ήδη έχουμε!Βαγγέλη ξύπνα και δείξε μου κάτι έντονα να καταλάβω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά εγω θα σου πρτοτεινα να μην παίρνεις πολυ θαρος, αν ειναι ενας πολυ καλος σου φιλος και απλα γουσταρει την παρεα σου και σου κανει κινήσεις που εσυ μπορει να τις παίρνεις αλλιως ισως και μετα να φας τα μουτρα σου, εγω ειμαι αρνητικη σ αυτο γιατι ειναι απλα φιλος σου, εγω δεν τα μπορω αυτα. Συγκεντρώσου λίγο, κι αν οντως σε γουσταρει και εκεινος τοτε θα σου το δειξει πχ καν τον να ζηλέψει καπως κι αν ζηλεψει τοτε μπορει να σε γουσταρει και εκεινος, αν παλι αδιαφορήσει μπορεις να το καταλαβεις κι απο μονη σου. Αλλα μου την σπαει τοσο πολυ αυτο που κανετε εσεις με τους φιλους σας, θελετε φιλους ή γκομενους; αποφασιστε.
Scroll to top icon