Είχε νοικιάσει διαμέρισμα για φορείς του AIDS η καμαριέρα?

Είχε νοικιάσει διαμέρισμα για φορείς του AIDS η καμαριέρα? Facebook Twitter
0

Φορέας του Aids υπάρχει πιθανότητα να είναι η 32χρονη καμαριέρα που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρός Καν για σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post. Η εφημερίδα γράφει ότι η 32χρονη πριν κατοικήσει στο διαμέρισμα όπου μένει τώρα, έμενε σε συγκρότημα κατοικιών στο Bronx, το οποίο είχε δεσμευτεί από οργάνωση του Χάρλεμ για να μένουν εκεί ενήλικοι φορείς με τις οικογένειες τους.

 

Είχε νοικιάσει διαμέρισμα για φορείς του AIDS η καμαριέρα? Facebook Twitter

Η Post δημοσιεύει την πληροφορία αλλά γράφει ότι δεν μπορεί να εξακριβώσει αν η 32χρονη είναι φορέας του ιού λόγω του ιατρικού απορρήτου. Επισημαίνει όμως, ότι σε αυτά τα διαμερίσματα μένουν αυστηρά φορείς του Aids ενώ υποστηρίζει ότι σε ρεπορτάζ που έκανε, εργαζόμενος στο συγκρότημα δήλωσε ότι για να μείνει κάποια οικογένεια στις συγκεκριμένες κατοικίες θα πρέπει, ένα τουλάχιστον ενήλικο μέλος της να είναι φορέας. “Αν είναι το παιδί φορέας, δεν δίνεται διαμέρισμα” είπε ο διαχειριστής του συγκροτήματος, συμπληρώνοντας ότι σήμερα δεν υπάρχει διαμέρισμα νοικιασμένο στο όνομα της καμαριέρας. Αξιωματούχοι της οργάνωσης αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία επικαλούμενοι το απόρρητο.

Η υπόθεση πάει ακόμα παρά πέρα από την New York Post, που έψαξε να βρεί αν θα μπορούσε να έχει μολυνθεί ο Στρος Καν από την επαφή του με την 32χρονη. Η εφημερίδα επικαλέστηκε για να ρωτήσει τις κατηγορίες ότι ο DSK, είχε εξαναγκάσει την καμαριέρα να του κάνει δύο φορές στοματικό έρωτα. Οι ρεπόρτερ της εφημερίδας έφτασαν μέχρι το Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών για να θέσουν το ερώτημα αν μπορεί να έχει μολυνθεί ο Στρος Καν. Η απάντηση ήταν πως αυτό είναι πιθανό καθώς ο ιός, ενδέχεται να μεταδοθεί και με το στοματικό σεξ. Για το θέμα ρωτήθηκαν και οι δικηγόροι του DSK οι οποίοι αρνήθηκαν να απαντήσουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM