ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 14:08

Δεν εχω φιλους και κανω συνεχως βολτες μονος μου

Γεια σας. Ειμαι σχεδον 20 χρονων. Για καποιο λογο δεν ειχα ποτε μου φιλους. Ημουν μια ζωη μονος μου. Μεχρι και σημερα. Δεν αντεχω ομως αλλη μοναξια. Παντα εκανα βολτες μονος μου γιατι δεν ειχα καποιον αλλο για να βγουμε εξω σε καμια καφετερια η γενικα για να κανουμε κατι μαζι. Οταν ημουν πιο μικρος δεν με πειραζε και τοσο γιατι ειχα τα παιχνιδια μου,τον Η/Υ μου και δεν με πειραζε και τοσο. Τωρα ομως κοντευω να τρελαθω απο την μοναξια. Ισως εχω πεσει σε καταθλιψη. Αν ξερει καποιος ας μου πει τι μπορω να κανω για να αποκτησω και εγω φιλους; please μια συμβουλη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάνω Copy Paste απο την στήλη της Άμπας''Και τώρα, το μάντρα του 'α μπα'. Θα το επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί, μήπως και περάσει ως μήνυμα, και το καταλάβει και ο επόμενος που δεν καταλαβαίνει ότι ισχύει και για τον ίδιο. Όταν έχουμε μια συμπεριφορά που μας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις μας με τους άλλους και δεν μπορούμε να την εντοπίσουμε, να αναλύσουμε, να βρούμε την πηγή της ώστε να την αλλάξουμε, η μόνη λύση που έχουμε είναι ο ψυχολόγος. Η. Μόνη. Λύση''. Πηγή: www.lifo.gr
Κάνε δραστηριότητες που κάνουν άνθρωποι της ηλικίας σου και όχι μόνο έτσι θα γνωριστεις μαζί τους έχοντας κοινά ενδιαφέροντα ανταλλάσσοντας απόψεις...Μην φοβάσαι να βγαίνεις και μόνος και να κάνεις καλή παρέα με σένα και έπειτα με συνανθρώπους.. Επειδή αναφέρεις ότι πιθανόν να έχεις κατάθλιψη που όπως φαίνεται είναι σε ήπια μορφή...(τπτ το ανησυχητικό)Καλό θα είναι να απευθυνθείς σε ειδικό όμως.
γνωμη μου ειναι πως εισαι μια χαρα με τα παιχνιδια και τις μοναχικες βολτες σου,απλως εισαι στο κατωφλι της ενηλικιωσης και νομιζεις πως,εαν αποκτησεις φιλους,θα αντεπεξελθεις στις απαιτησεις/ευθυνες των "μεγαλων",στους οποιους πλεον-θες,δεν θες-ανηκεις.ολοι θελουμε παρεα στα δυσκολα,καποιον να μας βοηθησει,αυτος ο καποιος λεγεται φιλος και ειναι κομματακι υπερεκτιμημενος,διοτι ειναι επιθυμητος,αλλα οχι αναγκαιος.θελει λιγο προσοχη ο χειρισμος απο μεριας σου,διοτι εχεις ευαλωτη ψυχολογια και εισαι ετοιμος να τα δωσεις ολα στους αλλους,πραγμα επικινδυνο,διοτι οσο πιο πολυ τους εμπιστευεσαι,τοσο πιο πιθανη η προδοσια,οσο πιο πολυ βασιζεσαι στους αλλους,τοσο πιο επωδυνη η ματαιωση,για να μη πω πως ακριβως επειδη στηριζεσαι σε αλλους,ακριβως και γι αυτο και σε απορριπτουν,εμπειρικα μιλωντας...αλλα,αν επιμενεις να βρεις φιλους,τοτε σε συμβουλευω:ενας και καλος,να ειστε συμβατοι,εαν ειναι δυνατον,100%. πιθανον να τον βρεις στην κοινοτητα των gamers,σε καποιο τουρνουα,μπορεις να πεις καποιον να βγειτε για καμια ταινια,φανταζομαι τα blockbuster του hollywood με υπερηρωες,τα star wars ειναι τα αγαπημενα σας.
1)Να είσαι προσηλωμένος στη σχολή 2)Να μιλάς με όλους και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.3)Αν μιλάς με παρέες σύντομα θα σου πουν να βγεις μαζί τους . Απλό . Να βγεις και να περάσεις καλά .4)Μου ακούγεται σαν κατάθλιψη . Μιλά με έναν ψυχίατρο για να σου πει τη γνώμη του .
Scroll to top icon