ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2018 | 19:48

Ζήτω η αυτονομία!

Είμαι γυναίκα 53 χρονών ζω μόνη και το απολαμβάνω. Γυρίζω σπίτι από την δουλειά και κάνω ότι θέλω. Αν δεν έχω όρεξη αράζω, μπαίνω στην μπανιέρα και μουλιάζω με τις ώρες ή βλέπω κάτι στην τηλεόραση. Ανάλογα τα κέφια μπορεί να καθίσω στο ποδήλατο πολύ ώρα ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική, θα τηλεφωνήσω σε κάποια φίλη ή μπορεί να ετοιμαστώ για έξοδο. Έχω γυρίσει όλο τον πλανήτη μόνη μου αλλά και με παρέα και σχεδόν παντού έχω φίλους και γνωστούς. Χαίρομαι την ζωή μου και δεν ψάχνω για σύντροφο. Έχω αποταμιεύσει αρκετά χρήματα δουλεύοντας και έχω εξασφαλίσει μια καλή ζωή ότι και αν συμβεί. Κάποτε συγκατοίκησα με άντρα και δεν πήγε καλά. Δεν έφταιξε αυτός σε κάτι, απλά είμαι φτιαγμένη να ζω μόνη μου. Και τώρα αν ήθελα θα έβρισκα άντρα για σχέση αλλά δεν θέλω. Όλοι εμείς που ζούμε μόνοι μας από τα 35 και μετά συνήθως έχουμε σοβαρές παραξενιές χα χα χα η δική μου είναι να θέλω να ζω μόνη να μπορώ να φεύγω και να έρχομαι χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Χαίρομαι που είμαι έτσι γιατί πολύ δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για τους ανθρώπους που ψάχνουν σύντροφο. Καταλαβαίνω τις γυναίκες που έχουν αγανακτήσει, νομίζω όλα θα ήταν πιο εύκολα αν μπορούσαν όλοι να περνάνε καλά με τον εαυτό τους και να τους αρκεί αυτό. Απορώ όταν λένε νέα παιδιά πως δεν έχουν κάποιον να κάνουν πράγματα, υπάρχουν τόσα που μπορεί να κάνει κανείς. Εγώ που γνωρίζω τόσο κόσμο πολλές φορές προτιμώ να βγαίνω μόνη μου βόλτα, τελευταία άρχισα και γιόγκα και εκεί ακόμη γνώρισα κόσμο. Καμιά φορά μου τηλεφωνούν γνωστές μου φοιτήτριες για να βγούμε μαζί, αράζουμε κάπου ή τις καλώ σπίτι μου και μιλάμε όλη νύχτα. Το Σάββατο έψησα στην βεράντα μου και κάλεσα κάποια παιδιά που σπουδάζουν στην πόλη μου και τα έχω γνωρίσει σε εναλλακτικά στέκια, και ένας νεαρός έμεινε τελευταίος και μου την έπεσε χα χα βρε τον άτιμο θαύμασα το θάρρος του η μάνα του είναι δέκα χρόνια νεότερη από εμένα. Και μετά ακούω νέες γυναίκες να λένε δεν βρίσκουν άντρα για σεξ. Κάτι μου λέει θα βρίσκω μέχρι να πεθάνω δεν ξέρω που να το χρεώσω στο ποδήλατο ή στα υπέροχα γονίδια. Θέλω να πω πως βλέπω πολλούς πάρα πολύ σφιγμένους, χαλαρώστε όσο μπορείτε η ζωή είναι ωραία αρκεί να έχει κανείς μάτια να το δει και καρδιά ζωντανή να την απολαύσει. Αν βρεθώ κοντά σε βουνό θα κάνω ορειβασία αλλιώς κολύμπι γιατί έχω κοντά θάλασσα. Έχω πηδήξει με αλεξίπτωτο και θέλω οπωσδήποτε ξανά είναι απίστευτη η αίσθηση εκεί πάνω. Μου αρέσουν οι μηχανές και σκέφτομαι να πάρω μια. Θα την πέφτω στους νεαρούς που οδηγούνε και αυτοί μηχανές. Αστειεύομαι, αυτοί θα μου την πέφτουν όχι εγώ (((((((((-:
5
 
 
 
 
σχόλια
Αξιοθαύμαστη. Ένα ζεύγος γνωστών μου, άνω των 50 ετών, έχουν μονογαμική συντροφική σχέση (δίχως γάμο ή παιδιά) για πάνω από 10 χρόνια. Έκαστος ζει στο δικό του σπίτι (σε διαφορετικές, κοντινές περιοχές της Αττικής), έχει αυτόνομη οικονομική άνεση, και προσωπικές ασχολίες/δραστηριότητες. Μαλώματα, γκρίνια, βαρεμάρα υπάρχουν αλλά είναι πολύ περιορισμένα λόγως της τεχνητής έλλειψης που δημιουργεί αυτό το μοντέλο σχέσης.Σε αεροπορική πτήση, καθόταν στα μπροστινά -από μένα- καθίσματα ένα ζεύγος ατόμων με ηλικίες άνω των 60. Από το διάκενο μεταξύ των καθισμάτων, παρατηρούσα διακριτικά την κυρία να βάζει κρέμα στα χέρια και το πρόσωπο, να βγάζει ένα μικρό καθρεφτάκι, να βάζει κόκκινο κραγιόν, να βγάζει και να διαβάζει ένα βιβλίο. Σκεφτόμουν να πω στον κύριο πόσο τυχερό τον θεωρούσα. Εύλογη η απορία του/της opposite direction. Προσωπικά, νομίζω ότι εάν η εξομολ. θελήσει να βρει σύντροφο, δεν θα δυσκολευθεί. Πιθανότατα θα εφαρμόσουν το προαναφερθέν μοντέλο σχέσης, παρά το κλασικό.
Όλα ωραία και καλά μπράβο για το τσαγανο σου.. Οσον αφορά τους αντρες κ το σεξ βρίσκεις εύκολα σύντροφο να είναι δίπλα σου βρίσκεις ; "Είναι σαν την αγορά εργασίας ένα πράγμα...ε;" χμμ ίσως η επιλογή σου να είσαι free να σημαίνει οτι "φοβάσαι" τις δεσμεύσεις... Σημασία έχει ότι το απολαμβάνεις γιατί μπορεις..! ;-)
Βεβαια εγω σαν αντρας εχω μια αμφιβολια..Δεν ξερω αν ενας αντρας στα 53 τοσο ευκολα θα μπορει να βρει σεξ(χωρις να πληρωσει) κ ας πουμε κ απο νεοτερες..Οσο να ναι οι γυναικες στην Ελλαδα το βρισκουν πιο ευκολα..οπως το λεει και η ιδια αυτοι θα μου την πεφτουν και ισχυει..
Μπραβο σου που απολαμβανεις τη ζωη! Διαθετεις προφανως μια εξωστρεφη και αλλεγκρα προσωπικοτητα και αυτο σε διευκολυνει στις διαπροσωπικες σχεσεις. Υπαρχουν ομως ατομα που δεν μπορουν να σταυρωσουν εναν φιλο!! Προφανως και κατι κανουν λαθος, αλλα οι ιδιοι ειτε δεν το βλεπουν, ειτε δεν μπορουν να το αλλαξουν...
Scroll to top icon