ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2018 | 21:57

Πάρκινγκ στην Αθήνα

Πρόσφατα ξεκίνησα δουλειά στο κέντρο (Μοναστηράκι συγκεκριμένα) και το κλασικό πρόβλημα είναι ο τρόπος μετακίνησης. Χρησιμοποιώ καθημερινά τον ηλεκτρικό και το μετρό αλλά τυχαίνει κάποιες μέρες να φεύγω αργά από τη δουλειά (μετά τις 12μιση) και έτσι δεν προλαβαίνω το μετρό που τις καθημερινές κλείνει νωρίς. Αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβαίνω με αυτοκίνητο για εκείνες τις μέρες που θα φεύγω αργά αλλά από τη μια φοβάμαι να το αφήνω κέντρο γιατί έχουν συμβεί διάφορα κακά σε φίλους μου όταν παρκάρουν κέντρο και από την άλλη πού ακριβώς να το αφήσω όταν παντού γράφουν και τα κλειστά παρκινγκ κοστίζουν 10 ευρώ/ανά ώρα?!!Αν έχετε κάποια ιδέα ή ξέρετε κάποιο μέρος που μπορώ να βρω παρκινγκ (χωρίς να φοβάμαι να κυκλοφορήσω βράδυ) θα το εκτιμούσα πολύ να το μοιραστείτε μαζί μου!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πήγαινε σε ένα από αυτά τα πάρκινγκ κ ρωτά τι μηνιαίες προσφορές έχουν , να βρεις να παρκάρεις στο Μοναστηράκι μόνο γύρω από το Θησείο με Ψυρρή . Απλά πρόσεχε γιατί πάνω από το μισό Μοναστηράκι δεν επιτρέπεται να παρκάρεις .
Scroll to top icon