ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2018 | 14:15

Σχεσειςν

Το αγόρι μου που ειμαστε μαζι τρεις μήνες εχει ενα κολλητο ο οποιος εχει τρελο χρημα! Και έρχομαι τωρα στο απαγοητευτικο της υποθεσης .εχει σχεση με μια κοπελιά τρια Χρόνια και την απαταει συστηματικα με αλλες..πηγαινει με αεροπλανο σε άλλες πολεις και βρισκεται σεξουαλικα μαζι τους..τη κοπελα την εχω γνωρισει και τον αγαπαει πολύ ομως εκεινος τη κοροιδευει.μαλιστα οταν ρώτησα τον δικο.μου αν αγαπαει τη κοπελα του γιατι για να προβαινει σε τετοιες πραξεις μαλλον αυτο κατι σημαίνει εκεινος μου ειπε οχι δεν την αγαπαει.απλα θελει να εχει κατι σταθερό..και απλα αναρωτιεμαι Πώς καταλαβαινεις οτι αυτος που γνωριζεσαι και εχετε σχεση σου ειναι πιστος?? Η άλλη τον εχει κορωνα στο.κεφαλι της και αυτος κανει τα χίλια μυρια ..ειναι και οι δυο 30 .να πω Πώς ηταν 20 να το δικαιολογήσω καπως..τι εχετε να πειτε?
11
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινά δεν νομίζω ότι εκείνος έχει κάποιο ειδικό "πρόβλημα" εφόσον η επιδίωξη μιας ισότιμης ή ικανοποιητικής σε πολλαπλά επίπεδα σχέσης δεν είναι μέσα στους στόχους του. Ικανοποιεί τις ανάγκες του με διαφορετικά κάθε φορά άτομα: άλλο για την φιλική παρέα...άλλο για την σαρκική απόλαυση...άλλο για την κοινωνική επίδειξη...κάπως έτσι. Εκείνος μια χαρά είναι. Όλες τις ανάγκες του τις καλύπτει. Η άλλη ενδεχομένως έχει το θέμα.
Δεν την θεωρείς λογική επειδή αφορά την συντροφική/ερωτική σχέση για την οποία διδασκόμαστε από μωρά συγκεκριμένες νόρμες. Αν αφορούσε οτιδήποτε άλλο θα σου φαινόταν λογικότατο: για τον πονόδοντο πας στον οδοντίατρο ενώ για το σπίτι σου στον μηχανικό ή στον υδραυλικό ξερω γω. Και για το ξέσκασμα στις κολλητές ενώ για σεξ στον εραστή κλπ. Μας "κλωτσάει" σε τέτοιες περιπτώσεις ότι ο σύντροφος πρέπει στην εποχή μας να εκπληροί δεκαπλό και βάλε ρόλο. Κάποτε οι άνθρωποι παντρεύονταν/ζευγάρωναν για να εκπληρώσουν ένα βιολογικό προορισμό (τροφή/στέγαση/αναπαραγωγή) και δεν ανέμεναν να είναι ο σύντροφος ο καλύτερός τους φίλος ή ο σούπερ εραστής ή ο εξομολόγος τους. Αρκούσε να μην τους πλακώνει στο ξύλο ή να μην τους ρεζιλεύει στο χωριό.Ενώ τώρα πλέον τον προσδοκούν ως όχημα προς την ατομική ευτυχία. Ενώ αυτό είναι πολύ βαρύ φορτίο για ένα μόνο άτομο! Απορώ πώς αυτό δεν είναι άμεσα ορατό γενικότερα. Ίσως επειδή ακριβώς το κοινωνικό process είναι αόρατο στις ραφές αλλά πάρα πολύ ορατό στο πρότυπο που προβάλλει.
Θα συμφωνήσω με κάποιους απο τους προλαλήσαντες ότι, αρκετά συχνά, οι γυναίκες που έχουν σχέση με γόηδες με πολλά χρήματα γνωρίζουν τις ατασθαλίες τους αλλά εθελοτυφλούν ή κάνουν υπομονή γιατί επιδιώκουν να κερδίσουν άλλα μέσα από τη σχέση τους. Αν δεν έχεις στενή φιλική σχέση με την κοπέλα, θα σου πρότεινα να μην ανακατευτείς.
"να πω πως ήταν 20 να το δικαιολογήσω κάπως" Εδώ αξίζει να πούμε ότι ηλικία=/=ωριμότητα και ότι είναι ένα ακόμα κλισέ. Πόσοι 40άρηδες και βάλε ρίχνουν κέρατο; Και έχουμε ακούσει και για ζευγαράκια 20 χρονών να δείχνουν αλληλοσεβασμό στη σχέση τους. Απλά στη προκειμένη περίπτωση κάποιος πρέπει να ξυπνήσει τη κοπέλα ώστε να γλιτώσει.
Η απατημένη κοπέλα μπορεί και να γνωριζει και για τους δικούς της λογους να εθελοτυφλεί.Εξομολογουμένη, αν ήμουν στη θεση σου θα έκανα μια συζητηση μαζί της περι σχεσεων και απιστιας και αν ήταν κατά θα της έλεγα για τον δικό της. Ειδικά αν την νιωθεις φιλη σου πιστευω οτι πρεπει να της ανοιξεις εσυ τα ματια και αυτη ας ενεργησει οπως καταλαβαινει.
Εξ αφορμής: Ο συσχετισμός μονογαμικότητας με τη βούλα με την ωριμότητα είναι ψιλοαυθαίρετος. Όσο και της ωριμότητας με την βιολογική ηλικία. Υπάρχουν άνθρωποι ωριμότατοι που έχουν "ανοιχτούς γάμους" φερ'ειπείν επειδή η φυσική τους ροπή είναι στην πολυερωτία αλλά φυσικά δεν ξεγελούν κανέναν. Κι υπάρχουν άνθρωποι τελείως ανώριμοι που επιδεικνύουν ερωτική πίστη. Το πρόβλημα έγκειται στο κορόϊδεμα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο της σχέσης αλλά και του ήθους του χαρακτήρα.
Scroll to top icon