ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2018 | 00:47

Μου τράκαρε το αμάξι

Έκανα το λάθος να δώσω στην κοπέλα μου το αμάξι. Μου το επέστρεψε με γδαρμένη την αριστερή πλευρά, από την πόρτα του οδηγού μέχρι πίσω. Της είπα να πληρώσει το συνεργείο και κλαίει. Θα κλάψω εγώ στο τέλος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Για να το θέτεις έτσι όπως το θέτεις, σημαίνει ότι έφταιγε η ίδια και η ασφάλεια σου, αν υπήρχε ασφάλεια, δεν καλύπτει τις ζημιές τρίτων.Σε αυτήν την περίπτωση, κόψτε τα κλάματα και αρχίστε να μαζεύετε κάνα φράγκο και οι δύο για να πληρώσετε τον συνεργειατζή, καθώς και αυτή έφταιγε στο κομμάτι της απροσεξίας με ξένο όχημα καθώς όφειλε να είναι απείρως πιο προσεκτική, αλλά και εσύ που δεν έπρεπε καν να της το δώσεις. Το δίδαγμα που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι ΔΕΝ δανείζουμε το αυτοκίνητο σε κανέναν, ούτε για να πάνε στο περίπτερο απέναντι. Αμέλεια μαζί με επιπολαιότητα και από τις δύο μεριές, βλέπω εγώ.
Scroll to top icon