ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2018 | 16:36

Αφορμη ή πραγματικος εκνευρισμός?

Χθες ενας συναδελφος απο τη δουλεια με πηρε πιο περα για να με ρωτήσει κατι προσωπικο του ..να του πω τη γνώμη μου.ειμαστε στην ιδια δουλεια ενα χρονο.. Εγω το ειπα στο αγορι μου γιατι εκνευριστηκα με αυτα που ελεγε και για να συζητησουμε τι εγινε στη μερα μας.. και εκείνος με προσεβαλε οτι γαμ...θηκα μαζι του και οτι δεν επρεπε να του λεω τετοια πραγματα και τον επαιρνα τηλέφωνο.να του εξηγησω τι συμβαίνει και δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Μου απαντάει. "Ωχ μην μου ζαλιζεις τα αρχ......α Τωρα.κλείνω το τηλ"...είναι τροπος αυτος? ? Πιστευετε φταιω σε κατι? Εγω δεν είπα κατι κακο του ειπα τι εγινε μεσα στη μερα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πέρα απ το οτι σου μιλάει άσχημα δεν έχιε διάθεση να ακούσει. Ή ακόμα και να σου μιλάει έτσι επειδή νομίζει οτι έκανες κάτι με τον άλλον, δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας όταν έρχονται δύσκολες καταστάσεις..
Scroll to top icon