ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2018 | 01:03

Το πιο σκατοψυχο καφε.

Καλησπερα σας είμαι φοιτήτρια και σήμερα παρεδιδα μια εργασία.. κατά καιρούς συχναζω σε ένα καφε για να αλλάζω παραστασεις.. και όπου λέτε έκατσα σήμερα στο ίδιο καφε για έξι ώρες.. ασταμάτητα έγραφα και διάβαζα και απερίσκεπτα ήπια μόνο έναν καφέ δεν είχα φαει τίποτα όλη μέρα Μέχρι κ την αντιβίωση μου ξέχασα ν πάρω .. καθώς πήγα ν πληρώσω και ενώ άφησα 5 ευρώ ενώ ο καφές έκανε τρία.. μου είπε να μην ξανα επαναληθφει αυτο με τον εναν καφε αλλιως να μην ξαναπατησω εκει γιατί ήμουν εκεί από το μεσημέρι και δεν πήρα τιποτα αλλο.. ενώ τσάκωσε του μπουρμπουάρ πρωτα .. ένιωσα πολύ άσχημα.. για κανένα λόγο δεν ήθελα να την ξεφτιλισω και να της πω μπροστά στους άλλους ότι από τις 6 ώρες που έκατσα τις 3 ώρες ήταν άδειο και τις άλλες δυο μια γιαγιά έκλαιγε 2 ώρες δίπλα μ.. και μιλάμε για πελατεία Μέχρι 3 τραπέζια.αι σιχτίρ πια υ.γ τις προηγούμενες φορές έπαιρνα 2 καφέδες πλας μπουρμπουάρ ..
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν 60.000+ σημεία πώλησης καφέ. Με το πρώτο στραβοκοίταγμα, έχεις την ευχέρεια να πας στο επόμενο καφέ, 20 μέτρα πιο κάτω. Και άλλα 20 μέτρα πιο κάτω, εάν μουρμουρίσουν και αυτοί.
Σωστά, Fabinas! Για την επόμενη φορά μιλάω. Και αν στραβώσουν και εκεί, προχωράς στο επόμενο coffee house, κ.ο.κ. Στο κάτω κάτω αν δε θες να κρατούν τα (άδεια) τραπέζια σου, μείωσε το χώρο σου στο μισό και κάν' το take away.
Το χειρότερο είναι πως δεν τους ανήκει καν η επιχείρηση και έχουν απαιτησεις με υφακι χωρίς να καταλάβουν πως τα αφεντικά όποτε θέλουν τους απολύουν... Υπάρχουν μέρη για διάβασμα και γράψιμο , γοογλαρε να δεις ποια είναι , να έχεις την ησυχία σου ;)
Scroll to top icon