ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 01:50

Έκανα την σωστη επιλογή;

Κάθομαι και σκέφτομαι τι εγωίστρια που είμαι ωρες ωρες.Που δεν κάθομαι να σκεφτώ καλα κατι και παίρνω την αποφαση για να δοκιμασω τον εαυτό μου.Περασα Πάτρα και ενω μπορουσα να κανω μεταγραφή για Αθήνα δεν την έκανα.Ενω εδω είναι το αγόρι μου και οι φιλες μου.Εκεινη την περίοδο απλά ειχα σκεφττει οτι αν εκανα τη μεταγραφη θα ηταν λαθος γιατι θα την εκανα για το αγόρι μου και οχι για καποιον αλλο λογο ενω η Πάτρα είναι φοιτητουπολη και ομορφη.Και κάθομαι και το σκέφτομαι.Έκανα την σωστή επιλογή; Απλά μπορεί να είναι λογω του ότι είμαι μονη.Περνάνε οι μερες και σκέφτομαι απλά ποτε θα ξαναέρθει ή θα ξαναπαω στο αγορι μου.Εδω δεν εχω βρει κάποια αξιολογη παρεα.Σχολη παω σα τον κουκο.Μονο δυο κοπελες γνωρισα πιο καλα αλλα είναι οτι να ναι οι κοπέλες απο οσο φανηκε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έκανες την καλύτερη επιλογή !! Και εγω Πάτρα σπούδαζα ! Όταν η ήρθε η ώρα να φυγω από το σπίτι μου αυτά σκέφτηκα αλλά οχι ήταν η καλύτερη επιλογή !! Θα ζήσεις καινούργιες εμπειρίες και θα μάθεις να ζεις μόνη σου !! Πράγμα πολύ ωραίο !! Θα σου λείψουν και οι δικοί σου και οι φίλοι σου και το αγόρι σου !! Αλλά σου εγγυώμαι ότι θα είναι από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωή σου και θα ανακαλύψεις έναν άλλο σου εαυτό πιο ελεύθερο και πιο υπεύθυνο !! Το μόνο που πρέπει να κανείς εσυ.. να προσεχείς τον εαυτό σου !!! Δεν τα αλλάζω αυτά τα χρόνια .. και πίστεψε με κανείς !!
Scroll to top icon