ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 16:25

Δεν ξερω..

γιατι το κανω αυτο ακομα, να γραφω στις εξομολογισεις δηλαδη, λες και βοηθαει. Τιποτα ολα ιδια, ειμαι η ιδια παρανοικη τυπισα, που νομιζει οτι ολοι την αντιπαθουν, της λενε ψεματα και τα συναφηΔεν αντεχω αλλο τη παράνοια μου, ειμαι σε μια φαση πως να σας το πω, ηλιθιότητας, νομιζω οτι ολοι ειναι εναντιων μου πραγμα που δε συμβαινει βεβαια, αλλα αυτο νομιζω.Ειμαι μ εναν ανθρωπο εδω και εναμιση χρονο και του εχω κανει τη ζωη κολαση, αλλα αυτος εξ ακολουθη να ειναι μαζι μου και να μου λεει καθε μερα σ αγαπαω. Οταν με φιλαει και μου το λεει δε το νιωθω, νομιζω οτι με κοροϊδεύει, αλλα τι λογο εχει να το κανει αυτο; κανεναν λογο... αν δε τα ενιωθε δε θα μου το ελεγε προφανώς. Δεν ξερω ολα σκατα πανε μεσα στο κεφαλι μου. Καθομαι ψαχνω πραγματα απ το πουθενα, βρισκω τα παντα κανω συνειρμους με το μυαλο μου και χαλιεμαι χωρις κανεναν λογο. Ειμαι αρρωστη το νιωθω, προσπαθω να κανω πραγματα μεσα στη μερα για να μη σκεφτομαι μαλακιες και δεν μπορω, ακομα και στον υπνο μου τον βλεπω με αλλες. Ποσο αρρωστη ειμαι πια.Ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο, τον βλεπω που ζει και που ειναι μεσα στη χαρα και την ξεγνοιασιά και ειμαι και εγω απέναντι που ειμαι μεσα στη μιζερια και στην στεναχωρια καθε μερα επειδη σκεφτομαι οτι ναναι...Να σημερα ας πουμε βρήκα την πρώην του στο facebook, πολυ ομορφη κοπελα, μαυρομαλλα με μακρυά μαλλια και του στυλ του. εχει ενα σκουλαρικη κατω απ τα χειλη, και σκέφτηκα τωρα εγω, μου ειχε πει ο δικος μου να κανω τρυπα κατω απ τα χειλη καποτε, εγω προφανος δεν ηθελα, δεν μαρεσουν οι τρυπες, και σκεφτηκα μηπως στο υποσυνειδητο του εχει τη πρώην του με το σκουλαρίκι και θελει να της μοιασω?Αχ παιδια δεν αντεχω αληθεια, τι να κανω να βοηθησω τον εαυτο μου; να παω σε ειδικό;; τι να κανω; δεν μπορω αλλο να αφινω τη ζωη μου και ν ασχολουμε με τις κοπελες που τον περιτριγυριζουν.Η κατασταση μου ειναι σοβαρη πλεων.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πάρτο αλλιώς γιατί δεν σε βλέπω καλά!Χαλάρωσε λίγο..Τι ανασφάλειες είναι αυτές ρε κορίτσι μου?Μετέτρεψε την αρνητική σου σκέψη σε θετική και σταματά να σκέφτεσαι ανοησίες πια!!!Ψάχνεις να βρείς χαζές αφορμές να χαλαστείς!Τώρα είναι μαζί σου,είσαι αυτή που είσαι και σε αγαπάει!Τέλος λοιπόν!Ανέβα ΤΩΡΑ ψυχολογικά και σταματά το κάνεις αυτό στον εαυτό σου πια!Είσαι μια χαρά...Κοίτα γύρω μας τι γίνεται...Να χαίρεσαι για αυτά που έχεις και να λες Δόξα τον Θεό είμαι καλά,Υγιής και Ευτυχισμένη...Άντε πια,μην διαβάζω ανοησίες!Απο αύριο σε θέλω καλά και μες το χαμόγελο!Ζήσε την κάθε σου στιγμή!
Scroll to top icon