ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2018 | 02:31

Η Αλεξια, ο Γιάννης και το θαυματάκι μας....

Ευτυχισμένη πραγματικά ... έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να καταφέρω να αισθάνομαι γνήσια έτσι ! Πέρασα έρωτες που με πλήγωσαν πααααρα πολύ, έκανα κακές επιλογές, έκανα και καλές όμως που παραήταν καλές για να κρατήσω και τις «πέταγα» .... γιατί έτσι είμαστε τα πιο πολλά κορίτσια. Μας αρέσουν τα δύσκολα αρσενικά, αυτά που πρέπει να κυνηγάμε διαρκώς που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει μαζί τους. Μετά από πολλές σχέσεις και περιπέτειες στα 30 μου και εντελώς τυχαία (ήταν συμπαντικό γεγονός) με βρήκε ο πρώτος μου έρωτας .... που είχαμε να μιλήσουμε και να ειδωθουμε 12 ολόκληρα χρόνια. Με τον οποίο καταλήξαμε ξανά σε σχέση. Μια σχέση που τότε στα 18 μου είχα χαλάσει εγώ γιατί ήταν μικρός και δεν είχε την αίγλη του αρσενικού (16 αυτός τότε... ναι του ρίχνω 2 χρόνια πανάθεμά με η τεκνατζου).... μια σχέση που είχα χαλάσει γιατί της έλειπε η εκδρομή, το αμάξι.... τέτοιες μαλακιες που κοιτάω πίσω κ βλέπω ποσό ρηχή ήμουν. Αυτός ο άνθρωπος που πλήγωσα τότε και έκλαιγε και με παρακαλαγε έπρεπε όταν με συνάντησε να μου δώσει ένα χαστούκι. Όχι να με αγκαλιάσει, όχι να με φιλήσει , όχι να με ρωτησει τα νέα μου .... όχι να θέλει να βγούμε ραντεβού ξανά...... ΟΧΙ να κάνει σχέση ξανά μαζί μου. Και όμως αυτός ο άνθρωπος είχε χώρο να με συγχωρέσει και να με θέλει μέσα στην ζωή του.... σε λίγες μέρες κλείνω τα 35 και είμαστε μαζί περιμένοντας τον μπόμπιρα μας. Και ξέρεις τι αγαπώ πιο πολύ ;;;;;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟΤΕ!!!! Την ηρεμία που μου προσφερει! Την ρουτίνα μας την αγαπώ. Και δεν πειράζει που δεν έχουμε πολλά λεφτά γιατί έχουμε αγάπη αληθινή. Δεν πειράζει αν μας κλέψανε το αυτοκίνητο που έκανε 30.000€ γιατί έχουμε κάτι που αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου. Ο ένας τον άλλο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Πάντα εκεί πάντα μαζί ! Σε ένα μήνα κ κάτι θα κρατάμε το θαυματακι μας στα χέρια μας. Τον καρπό του έρωτα μας. Ευχαριστώ τον θεο που είναι κοντά μας. Ευχαριστώ πραγματικά που έχω τόσα πολλά που ίσως να μην αξίζω κιόλας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ωραια να ζησετε και να ευτυχησετε!! Και να ναι γερο το μωρακι σας!!Στα σχολια που εκανες τωρα. Το οτι ετρεχες πισω απο "κακα" παιδια δεν δειχνει οτι ησουν "καλο" κοριτσι αλλα οτι ησουν ανωρυμη και με χαμηλη αυτοεκτιμηση. Για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους!
Συμφωνώ απόλυτα !!! Δεν είπα ότι ήμουνα εγώ το καλό κορίτσι και εκείνοι τα κακά αγόρια. Και εξυπακούεται ότι ήμουν ανώριμη και με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και μέσα από αυτές τις σχέσεις κ εμπειρίες πάτησα στα πόδια μου και είδα τι και ποιον αξίζω να έχω δίπλα μου. Όπως γίνεται ευτυχούς με τους περισσότερους ανθρώπους που κάποια μετά ξυπνάνε και δεν δέχονται άλλο καταστάσεις κ συμπεριφορές ... αλίμονο αν όλοι ξέραμε τα πάντα θα τα κάναμε όλα μια φορά και σωστά. Καλή συνέχεια
Επιτέλους και κάτι θετικό!!!!Μπράβο και πάλι μπράβο και πάλι Μπράβο ρε παιδιά!!!!Το είχε η μοίρα σας γραμμένο και ήταν και θέλημα Θεού να γίνει τώρα αυτό!!!Μην νιώθεις άσχημα για τίποτα Αλεξία..Όλα για κάποιο λόγο γινόνται λένε,έτσι δεν είναι κορίτσι μου και σε εσένα αποδείχτηκε ποιος ήταν ο λόγος!!! ;-)Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας και μας μετέδωσες τόσα θετικά μηνύματα! Να είσαστε πάντοτε Υγιείς,Ευτυχισμένοι,Αγαπημένοι και Δεμένοι σαν μια γροθιά μεταξύ σας και Καλώς να Έρθει στην ζωή και ο καρπός του Έρωτα σας και να είναι Γερό και Καλότυχο το ζουζουνάκι!!! Ότι μα ότι καλύτερο Αλεξία-Γιάννη+θαυματάκι!!! :-* :-) :-* ΥΓ: "Το επόμενο θαυματάκι σας ευχή μου επίσης να είναι κοριτσάρα για να συμπληρωθεί το καρέ!!!!!" :-* ;-D Την κάθε Ευλογία με Χαρά παιδιά!!!
Γλυκιά μου κοπέλα δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για το παρελθόν, μικρούλα ήσουν και όλοι μας κάνουμε λάθη, το θέμα είναι να μάθουμε μέσα απ' αυτά και εσύ έμαθες...η ανταμοιβή σου το πιο όμορφο δώρο, το μωράκι σας και ο άντρας της ζωής σου... Με το καλό να γεννήσεις και σου εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια στην ζωή σου, φιλάκια πολλά.
Scroll to top icon