ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2018 | 21:32

Τυψεις;;;;

Ζω με τους δικους μου, εδω και ενα χρονο δουλευω...οι δικοι μου μου λενε να μαζευω και αυτα τα λεφτα να μην τα χαλαω...ελα ομως που θελω να κανω πραγματα...θελω να πιω και τον καφε μου εξω, θέλω να παω και το ταξιδι μου το σκ. Ολα αυτα δεν τα καταλαβαινουν και θελουν να τους δινω ολο τον μισθμο μου! Και τσακωνομαστε γαυτο και απογοητευομαι με τις αποψεις τους και την νοοτροπια τους!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ωραίο αυτό. Να κουράζεσαι και να μην μπορείς να κρατήσεις τίποτα για σένα. Να μην σε αφήνουν δλδ. Οκ μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα αλλά είναι σαν να κουράζεσαι για άλλους χωρίς να έχεις καποιο "αντάλαγμα" των κόπων σου. Είναι λογικό να σε απογοητεύει. Θα έπρεπε να σκεφτούν κ λίγο τα θέλω σου.
Οι γονείς σου έχουν δίκιο. Μπορείς να αποταμιεύεις ένα μέρος των χρημάτων σου και το υπόλοιπο να το ξοδεύεις όπου εσύ θέλεις.Τώρα είναι ευκαιρία γιατί μένεις με τους γονείς σου ακόμα. Όταν φύγεις να μείνεις μόνη σου, η αποταμίευση θα είναι πολύ δυσκολότερη και η ανάγκες πολύ μεγαλύτερες.Οικονομικά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι γονείς σου, αλλά μπορεί να μην μπορούνε να σε στηρίξουνε οικονομικά σε μια ανάγκη, και να προσπαθούν να στο πούνε πλαγίως.
Με το δίκιο σου! Αν δεν είναοι τόσο έκτακτη ανάγκη το να συμβάλεις πχ αν δεν έχετε χρέη, πολλά έξοδα, πάτα πόδι και κράτα κάτι και για σενα..Εφόσον δεν είσαι αδιάφορη/ος, τώρα που μπορείς και θέλεις γιατί να μη χαρείς τα λεφτά που δούλεψες?
Scroll to top icon