ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2018 | 22:51

Απόρριψη!!

Πριν από 6 μήνες γνώρισα καλύτερα έναν συμφοιτητή μου βασικά τον ήξερα..Τον έβλεπα συχνά αλλά ποτέ δεν είχαμε μιλήσει!Όταν μιλήσαμε εντυπωσιάστηκα,δεν πίστευα πως θα ταιριάζαμε τόσο και κάπως έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για κανένα 2μηνο μέχρι που κάποια στιγμή έμαθα ότι έκανε κάτι με μια άλλη.Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.Δεν είχαμε τίποτα αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν πίστευα πως η επαφή μας ήταν μόνο φιλική αυτά που μου έλεγε δεν ήταν φιλικά.Εγώ έχω κάποια παραπάνω κιλά και φοβάμαι μήπως ευθύνονται αυτά που δεν με επέλεξε!Συνέχεια έλεγε κιόλας ότι θέλει να μιλάμε και να κρατήσουμε επαφές και πόσο καλή είμαι και τώρα ΤΙΠΟΤΑ!Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε αλλά δεν μπορώ να τον ξεπεράσω.όλη την ώρα σκέφτομαι όλα όσα μου είπε,κοιτάω παλιά μηνύματα και δεν μπορώ να πάω παρακάτω!Προσπάθησα πολλές φορές αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν μόνιμο!Δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω αφήστε που μου τον εμφανίζει σε όλα τα social media και κάθε φορά που ανεβάζει στόρυ ή είναι στο φβ στεναχωριέμαι που αυτός ο άνθρωπος με απέρριψε και δεν μου στέλνει ένα γεια τι κάνεις...επίσης δεν ξέρω πως να φερθώ αν τον δω στο δρόμο γτ δυστυχώς μένουμε κοντά.Να κάνω σαν να μην έγινε τίποτα?Να του πετάω υπονοούμενα για το πόσο γραμμένη με έχει?Πάντως το να μην του μιλήσω καν δεν παίζει σαν ενδεχόμενο!Θα ήθελα πολύ να ακόυσω τη γνώμη κάποιου από εσάς!
1
 
 
 
 
σχόλια
Πάντα φιλικά σε έβλεπε, εσύ ήθελες να το ερμηνεύεις αλλιώς γιατί σου άρεσε. Την επαφή δεν τη συνεχίζει, διότι ή έχει ξεμυαλιστεί ή ενοχλεί την κοπέλα του. Αν τον δεις στο δρόμο, χαιρέτησέ τον απλώς και μην περιμένεις τίποτα άλλο. Αν σε ενοχλεί η παρουσία του στα social media, τότε μπλόκαρέ τον. Μην το παίρνεις τόσο βαριά, αυτά έχουν συμβεί και θα συμβαίνουν σε όλες και όλους ανεξαρτήτως βάρους.
Scroll to top icon